Hírek

Már nem Iszak Gábor a Viktória edzője

2013. április 18., 18:25

A Viktória-Trend Optika FC NB I-es női labdarúgócsapata közös megegyezéssel szerződést bontott a vezetőedzővel, Iszak Gáborral. Az együttes szakmai munkáját a szezon végéig Mitterstiller Csaba irányítja majd.

Már nem Iszak Gábor a Viktória edzője

Több mint másféléves együttműködés után elváltak Iszak Gábor és a Viktória-Trend Optika FC útjai. A szakemberrel az előző szezonban mind a bajnokságban, mind pedig a Magyar Kupában ezüstérmet nyert a szombathelyi csapat. A jelenleg is futó pontvadászatban azonban már elmaradtak az eredmények a várakozástól, így a felek közös megegyezéssel szerződést bontottak.

Markó Edina menedzser, Viktória-Trend Optika FC
“Úgy gondolom, hogy ez volt az utolsó olyan momentum, amiben bízhattunk, hogy motíválni tudjuk vele a lányokat. Egy kicsit fel tudjuk tüzelni a lányokat. Kis reményt tudunk adni nekik, hogy összeszedjék magukat. Próbáltuk ezt az edzőváltást a nyári időszakig  kitolni, a szezon végéig.”

A csapat és a vezetőedző munkakapcsolata azonban olyan mértékben megromlott, hogy a vezetőség az azonnali váltás mellett döntött. Iszak Gábor helyére Mitterstiller Csaba érkezett, akinek komoly tapasztalata van a női labdarúgásban is.

Mitterstiller Csaba vezetőedző, Viktória-Trend Optika FC
“Természetesen átgondoltam, hogy mi lenne jó a csapatnak. Eredményesség illetve játék szempontjából is. Mert úgy gondolom, hogy a két dolgot külön lehetne választani. Nyilván a két dolog párhuzamos egymással. Tehát az eredményesség együttjárhat egy jó játékkal és egy jó játék is együttjárhat egy eredményességgel is.”

A Viktória-Trend Optika FC csapata a Magyar Kupa küzdelmeitől már elbúcsúzott, így Mitterstiller Csabának már csak a bajnokságban van lehetősége bizonyítani. A vasi gárda jelenleg a pontvadászat harmadik pozícióját foglalja el, de egy jó hajrával akár megelőzheti az Astra együttesét és feljöhet a második helyre.