Hírek

MDF az igazság érdekében

2010. március 24., 19:23
Kudarcot hozott a szabad demokratákkal történt összefogás, ez is oka volt annak, hogy a Magyar Demokrata Fórum nem tudott területi listát állítani Vas megyében. Ez is elhangzott az MDF szerdai sajtótájékoztatóján, ahol a párt két képviselőjelöltje is megjelent.
MDF az igazság érdekében


A jelenlegi választási rendszer a kis pártokat sújtja - mondta el Gróf István, az MDF megyei elnöke. Addig nem is várható változás, ameddig a nagy pártok adják, veszik a kopogtatócédulákat. Az elnök szerint az MDF kudarca után sok választópolgárnak nem marad alternatíva a választásokon. Dr. Szabó Gábor a megyében egyedüliként indulhat egyéni jelöltként az MDF színeiben. A szombathelyi alpolgármester elmondta: koholt vád alapján fellebbezés érkezett a kopogtatócéduláinak összeszámlálása után, ezért jogi lépéseken gondolkodtak.

Mészáros Tibornak nem sikerült összegyűjteni a 750 érvényes kopogtatócédulát. A világbajnok erőemelő elmondta: a hatóságok dolga kideríteni, hogy voltak-e hamisított szelvények a leadott 755 darab cédula között.