MNB - 2
MNB

Hírek

Mediawave: indul a visszaszámlálás

2010. április 15., 12:34
Indul a visszaszámlálás az Agora-Savaria Filmszínházban. A korábbi Mediawave fesztiválok legjobb filmjeiből láthatnak válogatást az érdeklődők minden csütörtökön, este 6 órától. Április 15-én este az elmúlt évek vicces, meghökkentő kisjátékfilmjeiből vetítenek néhányat. A Fényírók 20. Nemzetközi Film és Zenei Fesztiválját április 30-ától rendezik meg Szombathelyen.


Szombathelyen már most elkezdhetnek ráhangolódni a „Fényírók Fesztiváljára”, hiszen április 15-től minden csütörtökön 18:00-tól egy-egy válogatást láthatnak a korábbi MEDIAWAVE Fesztiválok legjobb filmjeiből az Agora-Savaria Filmszínházban!

Első alkalommal, április 15-én (csütörtökön) az elmúlt évek legviccesebb, legmeghökkentőbb és legszívhezszólóbb kisjátékfilmjeiből vetítenek egy válogatást!

Senki sem marad hát MEDIAWAVE-filmek nélkül az április 30. és május 8. között Szombathelyen megrendezésre kerülő 20. MEDIAWAVE Fesztiválig. Ezentúl minden csütörtökön 18 órától mindenkinek a Savaria moziban a helye, hogy együtt hangolódjunk rá a 20. MEDIAWAVE Nemzetközi Film és Zenei Fesztiválra!

A visszaszámlálás április 15-én elindul!