MNB - 2
MNB

Hírek

Megkezdte a felkészülést a Haladás-Viktória

2019. július 15., 18:24

Megkezdte a felkészülést a 2019-2020-as női élvonalbeli labdarúgó bajnokságra a Haladás-Viktória együttese. Simon Attila csapata tavaly a bronzért zajló párharc során nagy csatában végül a negyedik helyen zárt a DVTK ellen. Az eddigi egyetlen új igazolás éppen Miskolcról érkezett.

Megkezdte a felkészülést a Haladás-Viktória

A felkészülés egyik legfontosabb része a konditermi edzés. A tréningen egy új, ám jól ismert arcot lehetett felfedezni Tóth Alexa személyében, aki Diósgyőrből tette át székhelyét Szombathelyre. A védekező középpályás Fodor Dóra helyére érkezett.

Tóth Alexa - játékos, Haladás-Viktória
"Az első benyomásom itt a hét folyamán nagyon normális volt a fogadtatás a társak részéről, nagyon elfogadó, befogadó társaság. Ugye itt Szombathelyen van egy állandó mag évek óta és úgy gondolom, hogy az állandóság nagyon fontos egy csapat életében, úgyhogy én nagyon bizakodó vagyok, ami a váltást illeti."

Felépültek a sérültek is, akiknek játéktudása jelentős, hiányukat hosszú távon megérzi a csapat. A célok idén is jelentősek, dobogóra szeretne állni a Viktória.

Simon Attila - vezetőedző, Haladás-Viktória
"Tálosi Szabina elkezdte az edzéseket, Heike Manhart pedig be fog kapcsolódni hétvégén a munkába, ami szintén nagy erősítést jelent. Ugye egész évben komoly ellenfelekkel, ha egy Ferencvárossal és egy MTK-val versenyezni szeretnénk, márpedig ebben az évben mindenféleképpen a 3. helyet céloztuk meg és el is fogjuk érni, mindig elmondom, hogy enélkül a 2 ember nélkül ezt nehéz teljesíteni."

A felkészülés során a heti edzések mellett a csapat összeméri erejét több külföldi csapattal, köztük például a Slovan Bratislavával is.