Hírek

Megnyitott a Jobbik kampányirodája

2010. február 04., 15:11
Sajtótájékoztató és kötetlen beszélgetés kíséretében ma délután megnyílt a Jobbik Magyarországért Mozgalom szombathelyi kampányirodája a Vörösmarty utcában. Ez alkalomból bemutatkoztak a megye egyes és kettes választókerületében induló Jobbik-os képviselőjelöltek is. 


 
A kampányiroda nyitón a sajtó képviselői mellett több szimpatizáns is megjelent. Balassa Péter Vas megye 1. számú választókerületében indul az országgyűlési választásokon a Jobbik színeiben. A Haladás egykori labdarúgója elmondta: a közhiedelemmel ellentétben a Jobbik nem rasszista, nem fasiszta és nem antiszemita. Céljuk a nemzeti érdekek képviselete és az ország szekerének helyes irányba fordítása.

Dr. Árvai Roland ügyvéd a 2. számú választókerületben méreti meg magát. Hangsúlyozta: emberközpontú, pozitív kampányt akarnak folytatni és sok lakossági fórumot szervezni. Arra törekszenek elsősorban, hogy összegyűjtsék a kellő számú ajánlószelvényt. A hármas számú választókerületben Giczy József, a négyesben György Tamás, az ötösben Bana Tibor indul a Jobbik színeiben.