Hírek

Megszerezte első idegenbeli pontját az Admiral-Hali

2011. november 08., 17:20

Az Admiral-Haladás VSE NB I-es futsal csapata a sokszoros magyar bajnok Rába ETO otthonában játszott 3:3-as döntetlent.

Megszerezte első idegenbeli pontját az Admiral-Hali
Az újonc Admiral-HVSE a bajnoki címvédő Rába ETO vendégeként lépett pályára az élvonalbeli futsal-bajnokság 8. fordulójában. Óriási meglepetésre a szombathelyiek kezdték jobban a derbit: a 2. percben egy tökéletesen kijátszott támadás végén Bagó talált be a győriek kapujába. Nem sokkal később pedig már 2:0-ra vezettek a vasiak, ugyanis Kottán is góllal fejezett be egy formás vendégakciót. A félidő derekán aztán a Rába-partiak is magukra találtak és Al-loani révén szépítettek. Fordulás után Czeglédi szemfüles találatának köszönhetően már 3:1 arányban vezetett az Admirál. A győriek a derbi utolsó tíz percére átálltak vészkapus játékra, és ez meghozta számukra az egyenlítést: előbb Lódi lőtt nagy gólt a 33. percben, majd a következő támadásból Dróth is betalált. A végjátékban már nem változott az eredmény, maradt a 3:3.

Pálmay Tamás vezetőedző, Admiral-Haladás VSE
Óriási siker mindenképpen ez a  Győrből elhozott pont. Nagyon örülök, hogy a játékosok elhitték, hogy van keresnivalónk és nem csak elhitték, hanem meg is tudták valósítani a megbeszélteket. Káprázatos dolgaink voltak támadásban, védekezésben pedig óriásit küzdöttünk.

A szombathelyi csapat a Győrből elhozott bravúrpontnak köszönhetően már a 7. helyen áll a bajnokságban. Pálmay Tamás együttese a következő fordulóban, november 14-én hétfőn a Csömör gárdáját fogadja az Aréna Savariában.