Hírek

Megtartotta bemutatkozó foglalkozását az Aczél Zoltánt váltó Artner Tamás

2012. január 06., 21:50

A Haladás Sopron Bank labdarúgócspatának új edzője elbeszélgetett a keret tagjaival. Az első edzést január 9-én, hétfőn vezényli  le a debütáló szakember.

Megtartotta bemutatkozó foglalkozását az Aczél Zoltánt váltó Artner Tamás

Közel harminc labdarúgó előtt tartotta meg első foglalkozását Artner Tamás. A Haladás futballistáinak új edzője egyelőre csak ismerkedett a kerettel, melynek átalakításához hamarosan hozzá is kell  kezdenie. A szakember összesen 25 játékossal akar majd nekivágni a tavaszi szezonnak.

Artner tamás vezetőedző, Haladás Sopron Bank
A legfontosabb volt, hogy összeismerkedjünk a játékoskerettel, annak ellenére, hogy a játékosok zömét ismerem. Elmondtam nekik, hogy én hogyan képzelem el a közös munkát. Elmondtam az elvárásainkat, elmondtam azt is, hogy csak egy közös cél lebeghet előttünk, hogy minél jobban szerepeljünk a tavaszi szezonban.

A tulajdonosi kör döntésének értelmében a szakmai stáb  maradt, azaz  egyedül a vezetőedzői poszton történt változás. Így lényegesen kevesebb újdonságot kell a klub labdarúgóinak feldolgozniuk, jóval inkább biztosítva van a folyamatosság a csapatnál.

Tóth Péter csapatkapitány, Haladás Sopron Bank
Túltettük magunkat azon, ami igazából tavaly történt a Zolival. A vezetőség hozott egy döntést: Artner Tamást nevezte ki vezetőedzőnek. Tamást ismerjük, én már dolgoztam is vele. Úgy érzem, hogy nem lesz probléma.  

Az érdemi munka január 9-én, hétfőn délelőtt kezdődik, ugyanis akkor tartja meg az első tréninget Artner Tamás. A szakember elmondása szerint könnyen előfordulhat, hogy a szurkolók már hétfőn új játékosokat láthatnak majd a gárda edzésén.