Hírek

Megtartotta szurkolói ankétját a Szombathelyi Haladás

2020. július 30., 15:05

A bajnoki rajt előtt megtartotta ilyenkor szokásos szurkolói ankétját a Szombathelyi Haladás NB II-es labdarúgócsapata. A zöld-fehérek három nyári érkezője, Simon András, Csilus Tamás és Mocsi Attila mintegy 50-60 drukker előtt mutatkozott be és mondta el céljait.

Megtartotta szurkolói ankétját a Szombathelyi Haladás

A focisták megszólalásai után Mátyus János vezetőedző és Séllei Árpád adott helyzetjelentést a csapatról és a klubról. A közelmúlt ankétjaihoz képest ezúttal sokkal barátibb volt a légkör a stadion sajtótermében, a kényes szurkolói kérdések elmaradtak.

Séllei Árpád - ügyvezető, Szombathelyi Haladás
“Lesznek nehéz meccsek és kemény ellenfelek, de meg kell próbálni, szerintem ezzel nem lesz gond. Ha sok meccset nyersz, akkor minden belefér. A csapat 80 százalékának új szerződése van és helyezéshez van kötve az extra prémium. Legyenek motiváltak: gólpénzek, kapusoknak góltalansági pénzek, tehát mindenkinek kitaláltunk valamit, hogy mindenki küzdjön még extrán. Remélem, hogy lesz ennek eredménye.”

A Hali vasárnap kezdi az NB II-es bajnokságot, Mátyus János együttese a Siófok vendégeként lép pályára.

Mátyus János - vezetőedző, Szombathelyi Haladás
“Nagyon kemény mérkőzés lesz Siófokon, hiszen eleve egy masszív, kellemetlen ellenfélről van szó, másrészről elég komoly segítséget kaptak a fővárosból, Kispestről. Ettől függetlenül, ha azt tudjuk nyújtani, amit egész tavasszal, illetve azt tudjuk játszani, amit a felkészülési meccsek alatt, akkor lehet esélyünk. Mivel lennék elégedett? Elégedett akkor lennék, ha jól játszanánk és mindenképpen pontot szereznénk. “

A vezetőedző szerint a középmezőny elején lehet a Haladás helye az NB II mezőnyében.