MNB
MNB - 2

Hírek

Megújult a Szombathelyi Televízió Híradója

2019. szeptember 02., 13:24

Új díszletből jelentkezik televíziónk Híradója. Pénteken elbontották a régi hátteret, hétvégén pedig feszített tempóban helyére került az új díszlet. Lecseréltük a régi szignált, és a grafikai elemeket is. A megújult arculattal egy korszerű, letisztult környezetből jelentkezik esténként a hírműsor.

Megújult a Szombathelyi Televízió Híradója

Egyáltalán nem volt könnyű megszervezni a munkát, hiszen televíziónk a hét öt napján friss híradóval jelentkezik. A díszlet megépítését így kizárólag hétvégére időzíthettük. A felújítást végző vállalkozás munkatársai már pénteken az esti adás után elkezdték a munkát.

A televíziós szakma legnagyobb kihívása az a gyors feljlődés, amelynek állandóan meg kell felelni. Több mint egy évtizede történt a legutóbbi technikai fejlesztés, amikor a csatorna átállt a számítógéppel irányított adáslebonyolító rendszerre. Akkor szűnt meg a kazettaalapú adáskészítés. A technikai fejlődés lehetősége mára szinte korlátlanná vált. A vágyainknak csak az anyagi lehetőségek szabnak határt.

A megszépült díszlet és az új Híradószignál első a sorban. A jövőben a magazinok arculatát is megváltoztatjuk. Valódi és rendkívül látványos változást azonban akkor érhetünk el, ha megtörténik a HD-átállás.