Hírek

Nádasdy utca: Január 21-ig kéri a közlekedők megértését és türelmét a Vasivíz Zrt.

2019. január 15., 14:27

A Nádasdy Ferenc utcában történt meghibásodást már kijavították, de az aszfaltozás még hátra van. Az érintett kereszteződésben a Széll Kálmán utcában egy sávon haladhatnak a gépjárművek.

Nádasdy utca: Január 21-ig kéri a közlekedők megértését és türelmét a Vasivíz Zrt.

A Szelestey és a Kisfaludy utcák felől is behajtani tilos tábla jelzi az autósoknak a munkálatok miatt közlekedési rend változást, (0.27) mégis van, aki a járdán keresztül folytatja útját, (1.12) mások a bekerített munkaterületnél fordulnak vissza. A Sárdi-értől a Parkerdő felé haladó gerincvezeték egyik acél bekötőcsöve lyukadt ki a Nádasdy és Széll Kálmán utcák kereszteződése alatt. Egy 27 méteres szakaszon cserélték ki a régit új, tartósabb műanyag vezetékre. A gödröt betemették, és az úttest helyreállítása folyamatban van.

Handler András – kommunikációs referens, Vasivíz Zrt.
Megfelelő tömörítés után megtörtént a lebetonozása az úttestnek. Az aszfaltozásra a holnapi nap folyamán kerül sor, és hogy az teljes egészében megszilárduljon, így még egy hétig nem tudjuk átadni sajnos a forgalomnak, egészen 21-éig, akkor a reggeli órákban fogjuk majd feloldani a most meglévő útzárat.