MNB
MNB - 2

Hírek

Nagyvállalati focitorna

2018. szeptember 11., 13:48

Kiváló hangulatban zajlott a hetedik Nyugat-Pannon Nagyvállalati Futballtorna. Idén is három kategóriában mérték össze tudásukat a szombathelyi és Vas megyei cégek dolgozói.

Nagyvállalati focitorna

Hetedik alkalommal rendezték meg a Nyugat-Pannon Nagyvállalati Futballtornát, amelyen hat jelentős Vas megyei cég csapatai léptek pályára.

Hajdú Krisztián - szervező, BPW-Hungária Kft.
“Komoly felkészülés előzte meg ezt az eseményt. A lányoknál heti egy alkalommal készültünk az utolsó időszakban erre a tornára és nagyon pozitív az, amit nyújtottak, a hozzáállás. A mi csapatunkban is már nagyon sok ember, aki a törzsgárdát alkotja, úgy mond már tíz-húsz éve a  cégnél dolgoznak, és ahogy a cégen belül, itt is csapatban próbálunk nyerni és minél jobb eredményt elérni. “

Három kategóriában mérték össze tudásukat a nagyvállalat dolgozói, játszott az öregfiúk csapata, a korhatár nélküliek és a női futballisták gárdája.

Szeiler Alexandra - csapatkapitány, Schaeffler Savaria
“Idén ez a negyedik év, hogy megrendezik nekünk, nőknek is ezt a tornát. Minden évben egy kicsit más, minden évben egy kicsit változatos. Idén sajnos az egyik csapat nem tudott részt venni, ezért egy meccsel kevesebb van, de így is elég izgalmas a meccs.”

A hölgyek 2×10 percet játszottak, míg a férfi csapatok 2×12 percet.

Bartakovics Gábor - munkavállaló, Opel Szentgotthárd Kft.
“Most álltunk össze, ezzel az új formával végül is, remélem, azért ma megnyerjük, hát volt, hogy megnyertük már többször is. Ha jól tudom, azt hiszem, a vándorserleget is már elvittük egyszer, és hát reméljük ma is azért megnyerjük.”

Szombaton összesen 45 meccsen dőlt el az érmek sorsa. A nők mezőnyében a Schaeffler Savaria, az öregfiúknál az Aptiv, míg a vegyes kategóriában az Opel Szentgotthárd végzett az első helyen.