Szombathelyi Televízió  a SZOMBATHELYI TELEVÍZIÓ videós hírportálja Feliratkozás hírlevélre
Főoldal
Televíziónkról
Műsoraink
Hírek
Médiaajánlat
Elérhetőségek
TV műsor
Galéria
Partnerek
Közérdekű

Negyedik évadába ért a Vasi Kaleidoszkóp

Adásban volt: 2019. március 12.

Megrendelés DVD-n
adás megrendelése

 megosztás

Negyedik évadát kezdi a Vasi Kaleidoszkóp című műsor, amelyet a Szombathelyi Médiaközpont a Vas Megyei Önkormányzat támogatásával hat helyi televízióval együttműködésben készít. A kéthetente jelentkező adás beszámol a térség legfontosabb eseményeiről, és eljut a megye szinte minden lakójához.

Országgyűlési elnöki látogatás a Rába-vidéken, böllérverseny Győrváron, természetfotó-kiállítás Kőszegen - témák a Vasi Kaleidoszkóp legutóbbi adásából. A műsor minden második pénteken, este negyed 8-kor kezdődik a szombathelyi televízióban. A 25 perces összeállításban helyet kapnak a megye televíziói által küldött tudósítások, amelyek beszámolnak a legfontosabb történésekről, a néző így képet kaphat a megye eseményeiről. Az adás a Szombathelyi Médiaközpont és a Vas Megyei Önkormányzat közös ötlete alapján indult útjára 2016-ben.

Majthényi László - elnök, Vas Megyei Közgyűlés
"A Szombathelyi Televízió átadja a helyi televízióknak ezt a műsort, és így egy nagyon jól szerkesztett, frappáns, a megye egészét felölelő magazinhoz tudnak jutni a helyi televíziók, és jó a fogadtatása minden helyen."  

Szombathely mellett Bük, Celldömölk, Csepreg, Répcelak, Sárvár és Szentgotthárd televíziója vesz részt az együttműködésben. A beküldött anyagokat a szombathelyi szerkesztőségben fűzik össze, majd a kész műsort visszakapják a helyi televíziók.

Lovass Tibor - ügyvezető igazgató, Szombathelyi Médiaközpont
"Tudjuk azt, hogy az egyes településeken mi történik, milyen ünnepek voltak, milyen tervekkel állnak elő egyházi eseményeket, iskolai eseményeket, az egészségügy esmeényeit nyomon tudjuk követni. Az is jó, hogy látjuk azt is, hogy melyik televízió, milyen formában készíti el az anyagokat, hogyan dolgoznak fel egy témát, magyarán szólva tanulunk is egymástól."

A megyei önkormányzat idén is kétmillió forinttal támogatja a Vasi Kaleidoszkóp elkészítését, az erről szóló szerződést hétfőn írták alá a Megyeháza elnöki tárgyalójában. A műsor több megyében is felkeltette az önkormányzati vezetők és a helyi televíziók érdeklődését: a vasi ötlet alapján Komárom-Esztergom megyében már rendszeresen jelentkezik az ottani eseményeket összefoglaló adás.

2019. március 12.
Hozzászólások

Komment RSS
Hozzászóló neve*
E-mail cím
Hozzászólás*
Biztonsági kód
Ide írja be*
A hozzászólás tárgya és szövege nem tartalmazhat HTML kódot.
A biztonsági kód nem érzékeny a nagy és kisbetűkre.
Az e-mail cím nem jelenik meg a nyilvános felületen.
A hozzászólások tartalmáért felelősséget nem vállalunk.műsoraink - videóval
 
Híradó
Szombathely ma
Hétvége
Aréna
Műhely
Ma-Holnap
Péntektől-péntekig
Medicina
Telezöld
Élet-Forrás
Nyitott ajtók
Zsidó Mozaik
Civil Idő
Suliról sulira
iQor magazin
Vasi Kaleidoszkóp
60 Plusz
Generációnk
Öko-Logikus
Szombathelyi Ifjúsági Magazin
Szombathelyi Polgári Esték
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 1.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 2.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 3.
Szent Márton nyomában a Szombathelyi Egyházmegyében