Hírek

Nem született gól a Haladás-FTC mérkőzésen.

2010. november 04., 15:50
Gólnélküli döntetlent játszott a Szombathelyi Haladás az FTC ellen szerda este Ligakupa-mérkőzésen. A szombathelyi csapatban olyanok is szóhoz jutottak, akik az NB I-es mérkőzéseken kevesebb lehetőséget kapnak. Szombaton bajnoki találkozón az MTK látogat a Rohonci útra.
Nem született gól a Haladás-FTC mérkőzésen.

Csütörtök délelőtt regeneráló edzés szerepelt a programban, ezen részt vettek a szerdai meccsen pályára lépők és a pihenőt kapott játékosok is. Az edzés végén egyénileg gyakorolták a kapuralövéseket a játékosok. Aczél Zoltán vezetőedző az eredménnyel és a mutatott játékkal is elégedett. Azt mondja, az Üllői úton mindig bravúr a pontszerzés. A tegnapi Ligakupa-mérkőzésen lehetőséget kaptak az Akadémián játszó fiatalok is, akik nem okoztak csalódást. A Haladás két forduló után 4 ponttal vezeti a csoportját a Fradi és a Pápa előtt.

Aczél Zoltán - vezetőedző, Szombathelyi Haladás
"Mindenféleképpen hasznos volt a tegnapi mérkőzés, olyanoknak is tudtam játéklehetőséget adni, akik kevesebbet szerepelnek, sérülés vagy eltiltás miatt. a második félidőben a fiatalok is játszhattak, ők megilletődöttel voltak, de azért jó képet kaptam róluk is."


A hétvégi bajnoki fordulóban az MTK látogat a Rohonci útra. A kék-fehérek az elmúlt öt fordulóban mindössze egyetlen pontot szereztek, és a táblázat éléről  visszaestek a 11. helyre. A 14. Kecskemét az Újpest, a 15. Szolnok pedig a Debrecen ellen lép pályára, így a fővárosiak elleni esetleges győzelemmel a Haladás elkerülhet a kieső helyről. A folytatásban kedden a Videoton ellen lép pályára Aczél Zoltán csapata Magyar Kupa meccsen, jövő hétvégén pedig újra a Ferencváros ellen bizonyíthat a csapat. A nehéz sorozat végén a bajnok DVSC látogat Szombathelyre.