MNB - 2
MNB

Hírek

Nyári felújítások a Napsugár Óvodában

2017. július 19., 15:54

Megszépült a  kerítés, de a belső terek közül is rendbe hoztak néhányat a Napsugár Óvodában. Annak ellenére, hogy az intézmény most éppen ügyeletes, a munkálatok jól haladnak: júliusban végeznek a felújítással.

Nyári felújítások a Napsugár Óvodában

Alapanyagot kevernek a munkások az óvodai kerítés felújításához. Érdeklődve figyelik a gyerekek a több mint 40 éve változatlan állapotú lemezek felújítását: eddig tilos volt közel menniük, mert balesetveszélyessé vált az elöregedett fém.

Hujber Bence - karbantartási ügyintéző, Köznevelési GAMESZ
“Mögöttünk látható az óvoda kerítésének felújításához tartozó lábazatfelújítási munkálatok, a végéhez közeledik ez a munkafolyamat is, várhatóan július végére el fog készülni az új kerítés az óvoda körül.”

Közben belső munkálatokat is végeztek a több évtizedes épületben: megszépült öt kiszolgáló helyiség is. Mindegyikben nagy szükség volt a festésre, mázolásra, valamint a parkettázásra is. A külső és belső munkálatok 7,7 millió forintba kerültek.

Pajor Andrásné - óvodavezető, Napsugár Óvoda
“Olyan felújítási munkálatokat terveztünk, ami a gyermekek ellátását nem zavarja. Felújításra került az egyéni fejlesztő szoba, logopédia, a nevelői szoba, valamint az iroda, és a felnőtt öltöző.”

A következő hasonló projekt várhatóan három csoportszoba felújítása lesz - az ide járó 121 kisgyermeknek ez több mint felét érinti majd.