Hírek

Nyolcadik alkalommal szervez jótékonysági ketrecharc gálát az Őrvidékház Sport Egyesület

2024. január 23., 19:39

Nyolcadik alkalommal szervez jótékonysági ketrecharc gálát az Őrvidékház Sport Egyesület. Ezúttal a küzdősport egyik ikonikus alakja, a csecsen Khamzat Chimaev (ejtsd: Kámzát Csimájev) emeli a rendezvény színvonalát. A március 30.-i győri erőfelmérőn szombathelyi versenyző is szorítóba lép.

Nyolcadik alkalommal szervez jótékonysági ketrecharc gálát az Őrvidékház Sport Egyesület

Idén exkluzív vendége lesz az Őrvidékház Sport Egyesület és a Vendetta Fight Nights közös szervezésű rendezvényének. A "Farkas" becenévre hallgató UFC világbajnok Khamzat Chimaev is emelni fogja a gála színvonalát. A bejelentésre a Haladás Sportkomplexum VIP-termében megtartott sajtótájékoztatón került sor.

Farkas Csaba - szervező, Őrvidékház Sport Egyesület

Március 30-án Győr városa ad otthont egy nemzetközi sportgálának. Ez egy MMA - ketrecharc gála és hogy itt történt mégis, annak két része van. Az egyik, hogy az egyik főszervező szombathelyi: az Őrvidékház Sport Egyesület. A másik, hogy mi is biztosítunk egy versenyzőt, Őze Balázst. Őneki van egy három részes aláírt szerződése a bécsi Vendetta sportklubbal, ebből kettőn már szerepelt, mind a kettő győzelemmel zárult és bízunk, hogy a harmadikat - ami Győrben lesz - az is ugyanígy győzelemmel fog zárulni.

A szombathelyi Őze Balázsnak még nem tudni, ki lesz az ellenfele, de hamarosan kiderül - ígérték a szervezők. A versenyző kemény alapozással és edzésekkel készül a közelgő mérkőzésére, amely pályafutása méltó lezárása lehet.

Őze Balázs - versenyző, Őrvidékház Sport Egyesület

A felkészülés már megkezdődött, Bécsben a Vendetta szervezet klubjához járok ki edzeni és itt a Haladás Sportkomplexum is ad otthont, hogy a boxteremben, edzőtermekben készülünk. Majd Zalaegerszegen Molnár Benjamin, aki felkészít és ott sparingokkal készít fel erre küzdelemre.

Khamzat Chimaev a rendezvény előtti napon érkezik hazánkba. A csecsen származású világbajnokkal március 30-án a győri sportcsarnokban lehet személyesen találkozni, ahol a közös képek elkészítése mellett az aláírására is szert tehetnek a rajongók. A rendezvény ezúttal is jótékony célt szolgál: a bevételt egy gyermek alapítványnak ajánlják fel a szervezők.