Hírek

Nyugdíjas programok

2019. január 22., 14:38

Az idén is mintegy félszáz programot kínál az idősebb korosztály számára Vas Megye és Szombathely Nyugdíjas Szövetsége. A hagyományos rendezvények mellett újdonságként a Haladás Sportkomplexum megtekintése is szerepel a tervek között.

Nyugdíjas programok

A megyei és városi nyugdíjas szövetség idei programjait egyezteti Molnár Árpád elnök és Dancs István tiszteletbeli elnök. Az elmúlt évek során bevált rendezvények szerepelnek az idei tervben is, de lesz újdonság is.

Molnár Árpád - elnök, Vas Megye és Szombathely Nyugdíjas Szövetsége
Ez pedig a Haladás Sportkomplexumnak a megtekintése két vonalon fut. Az egyik az Aktív Időskor Szombathelyen programhoz kapcsolódva, a másik teljesen saját kezdeményezésre. Több alkalommal tudunk 20-25 fővel és egy vezetéssel egybekötött látogatást tenni. Biztos, hogy ez is nagyon érdekes lesz, örülnek majd a tagjaink.

A nyugdíjasok körében népszerű program a Ki mit tud verseny, amelyet április 11-én rendeznek meg a Zarkaházi kastélyban. Így addig van még idő a felkészülésre.

Mészáros Róbertné - alelnök, Vas Megye és Szombathely Nyugdíjas Szövetsége
Nagy szeretettel várnánk a városból, de a megyéből is azokat, mindazokat, akik valamilyen formában meg szeretnék mutatni, hogy mit tudnak. Lehet ez vers, mese, egy szájharmonika, egy citera.

A legközelebbi esemény a jelmezversennyel összekötött batyusbál lesz, amelyet a nagy érdeklődésre tekintettel a Puskás Tivadar Szakgimnázium ebédlőjében rendeznek meg február 15-én.