Hírek

Online diplomaosztó

2021. március 03., 13:46

A járványhelyzet miatt online tartottak diplomaosztó ünnepséget a tavaszi félév végén az ELTE Savaria Egyetemi Központban. 82-en vehették át végzettséget igazoló oklevelüket, tudósít az egyetem honlapja.

 

Online diplomaosztó

A rendezvényt a campus Youtube-csatornáján közvetítették. A különböző tudományterületek és szaktársaik képviseletében négy végzett hallgató vett részt személyesen a diplomaosztón. Borhy László rektor köszöntőjében hangsúlyozta: az ELTE kiemelt küldetésének tekinti a magas színvonalú oktatást. Közgazdász, közösségszervező, testnevelőtanár-egészségfejlesztő és gépészmérnök diplomákat adtak át. A végzettek ünnepélyes fogadalmat tettek, hogy méltó tagjaivá válnak a hazai értelmiségnek, és öregbítik alma materük hírnevét.

Borhy László - rektor, ELTE
"80-nál is több hallgató erőfeszítéseit jutalmazhatjuk ma, akik mindannyian, csakúgy mint az úton őket elvezető tanáraik méltán lehetnek büszkék elért eredményükre. Sikerüket a jelenlegi helyzet nehézségei dacára vívták ki, bizonyságot téve önmaguk előtt, hogy képesek gyorsan alkalmazkodni a változásokhoz, ez olyan készség, amire egész életükben támaszkodhatnak."