Hírek

Online tartja a kapcsolatot vendégeivel több edzőterem és szépségszalon

2020. április 07., 16:40
Online tartja a kapcsolatot vendégeivel több edzőterem és szépségszalon

A kijárási korlátozás miatt ugyanis bezártak a konditermek is. Halmai Dóra úgy tartja, a megváltozott hétköznapokban még fontosabb az egészséges táplálkozás, és a rendszeres testmozgás. A sport mellett pedig minden napját megtervezi, jól osztja be az idejét.

A négy fal között is egészségesen, ez is lehetne a címe Halmai Dóra internetes bejelentkezéseinek. A személyi edző szerint az erős immunrendszer és a rendszeres sport segít távol tartani a betegségeket. Online tartja a kapcsolatot vendégeivel több edzőterem és szépségszalon. A kijárási korlátozás miatt ugyanis bezártak a konditermek is. Dóri úgy tartja, a megváltozott hétköznapokban még fontosabb az egészséges táplálkozás, és a rendszeres testmozgás. A sport mellett pedig minden napját megtervezi, jól osztja be az idejét.

Halmai Dóra - személyi edző
Próbálom mindig lefoglalni magam valami aktuális tevékenységgel. Most épp a szekrényekben rendszerezem a ruhákat, a könyveket végre van időm ABC-rendbe szedni, minden viccet félretéve. Próbálunk időt szakítani, hogy minden nap el tudjunk menni sétálni egy olyan 15-20 percet, olyan helyen, ahol más nem jár. Fontos, hogy beiktassunk szabadtéri sétát.

Rengeteg a főzős-sütős poszt a közösségi oldalakon. Az edző szerint, szinte biztos, hogy a járvány idejére otthanaikba szorult lakosság felszed majd jónéhány kilót, ez ellen csak úgy védekezhetünk, ha a szénhidrátdús, és zsíros ételeket zöldségre, gyümölcsre cseréljük. Mindenki várja, hogy az élet visszatérjen a régi kerékvágásba. Dóri a munkahelyét is felkészítette a folytatásra.

Nagyon fontos számunkra, hogy ha majd nyitásra kerül a sor, teljesen fertőtlenített stúdióba várjuk a vendégeinket. Sok helyen olvasni, hogy ez a vírus megtapad tárgyakon is, ezért ipari fertőtlenítőkkel védekezünk ellene. A plafontól a földig mindent kitakarítottunk, a gépeket is lemostuk.  

Addig pedig saját internetes bejegyzéseivel pedig segíteni szeretne mindazoknak, akiknek az otthonuk biztonságában is fontos, hogy fittek, energikusak, egészségesek legyenek.