Hírek

Online tartja nyílt napját az Eötvös Loránd Tudományegyetem Savaria Egyetemi Központ

2021. január 19., 16:33

Az intézmény a járványügyi helyzet miatt távolléti oktatással kezdte meg ősszel a szemesztert, és a beiskolázási tevékenységét is az online térbe helyezte át. Az érdeklődők az egyetem internetes felületein közvetlenül kérdezhetnek a szervezőktől.  

 

Online tartja nyílt napját az Eötvös Loránd Tudományegyetem Savaria Egyetemi Központ

Az ELTE szeptemberben közel hetvenféle képzést indít Szombathelyen. A széles portfóliót minden évben nyílt napon mutatják be az érdeklődőknek. Ilyenkor oktatókkal, diákokkal is találkozhatnak a jövendő hallgatók és szüleik. Idén a járványügyi helyzet miatt az egyetemi központ úgy döntött, online térbe helyezi át a programot.

Lenkai Nóra – rektori biztos
Áttettük a kommunikációs és beiskolázási tevékenységünket egy online térbe. Megpróbáltuk kicsit testközelbe vinni az intézményt, annak ellenére, hogy nem találkozhatnak velünk. Így házhoz ment az egyetem 16,00

Az intézmény vezetése szoros kapcsolatban a Hallgatói Önkormányzattal számos online programmal készült. Filmeket, bemutató anyagokat tesznek közzé a jobb tájékozódás érdekében. Az előadásokat az egyetem youtube csatornáján és más internetes felületeken lehet követni január 20-án, szerdán délután négy és hat óra között. A felsőoktatásba készülő hallgatók a felveteli@sek.elte.hu címen élőben tehetik fel kérdéseiket az egyetem munkatársainak.