Szombathelyi Televízió  a SZOMBATHELYI TELEVÍZIÓ videós hírportálja Feliratkozás hírlevélre
Főoldal
Televíziónkról
Műsoraink
Hírek
Médiaajánlat
Elérhetőségek
TV műsor
Galéria
Partnerek
Közérdekű

Összeült a jogi bizottság is

Adásban volt: 2018. szeptember 11.

Megrendelés DVD-n
adás megrendelése

 megosztás

Az új típusú Szent Márton kártya bevezetésével, a Schrammel-gyűjtemény elhelyezésével, a Savaria Múzeum és a Savaria Turizmus Kft. közös uniós projektjével is foglalkozott keddi ülésén a szombathelyi önkormányzat jogi és társadalmi kapcsolatok bizottsága.

A testület áttekintette a jövő évtől bevezetésre kerülő új Szent Márton kártya feltételrendszerét. A kártyát a szombathelyiek és a város felsőoktatási intézményeiben nappali tagozaton tanulók már igényelhetik a város Fő terén lévő pavilonban, a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálatán, a Tourinform irodában, valamint a szentmartonkartya.hu weboldalon.  

A bizottság jogi szempontból megvizsgálta, és rendben lévőnek találta a Schrammel-gyűjtemény ajándékozási szerződését. A testület támogatta a Savaria Múzeum és a Savaria Turizmus közös uniós projektjét, valamint a további óvodai multifunkcionális sportpályák építését szolgáló pályázatot. A Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola üzemelteti majd október elsejétől a Farkas Károly utcai sportcsarnokot, amely a tornászok otthona lesz.  A hosszú távú távú szerződésről még egyeztetnek az ingatlan vagyonkezelőjével, a Nemzeti Sportközponttal. A bizottság támogatta a Vas Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Egyesülettel kötendő közművelődési megállapodás aláírását. Megvitatták a költségvetés módosítását, jóváhagyták a színházzal, a bábszínházzal és a szimfonikus zenekarral kötendő megállapodásokat. A jogi és társadalmi kapcsolatok bizottsága elfogadta a polgármesteri hivatal törvényességi és hatósági munkájáról szóló beszámolót, a Haladás Sportkomplexum Kft-vel kötendő szerződéseket. Egyedi kérelmek alapján döntöttek az egyéb támogatásokról.

2018. szeptember 11.
Hozzászólások

Komment RSS
Hozzászóló neve*
E-mail cím
Hozzászólás*
Biztonsági kód
Ide írja be*
A hozzászólás tárgya és szövege nem tartalmazhat HTML kódot.
A biztonsági kód nem érzékeny a nagy és kisbetűkre.
Az e-mail cím nem jelenik meg a nyilvános felületen.
A hozzászólások tartalmáért felelősséget nem vállalunk.műsoraink - videóval
 
Híradó
Szombathely ma
Hétvége
Aréna
Műhely
Ma-Holnap
Mélylégzés
Rendszerváltók
Nyakkendő nélkül
Medicina
Telezöld
Élet-Forrás
Nyitott ajtók
Zsidó Mozaik
Civil Idő
Suliról sulira
iQor magazin
Vasi Kaleidoszkóp
60 Plusz
Generációnk
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 1.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 2.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 3.
Szent Márton nyomában a Szombathelyi Egyházmegyében