Hírek

Ötödik alkalommal rendezik meg a Rostfa-kupát

2012. június 13., 17:23

Szombaton az Illés Béla Labdarúgó Akadémia ad otthont a küzdelmeknek. Magyarország egyik legjelentősebb utánpótlás labdarúgó tornáján ezúttal 16 honi csapat lép majd pályára.

Ötödik alkalommal rendezik meg a Rostfa-kupát

Idén U11-es csapatok számára rendezik meg a Rostfa-kupa küzdelmeit. A mérkőzéseket ezúttal nem a Rohonci úti stadionban, hanem az Illés Akadémia füves pályáin játsszák le. A szombathelyi színeket az Illés Akadémia, a Lurkó UFC, valamint a Király SZE képviseli majd.

Szenczi Imre edző, Illés Akadémia U11
Idén már az ötödik alkalommal rendezzük meg a már hagyományosnak mondható Rostfa-kupát. Idén is 16 csapat lett meghívva. Annyi a különbség a tavalyihoz képest, hogy idén csak magyar csapatokat hívtunk. De ebben  azért komoly játékerőt képviselő egyesületek fognak részt venni.

A meghívott csapatok között ott van a Ferencváros, a Videoton, a Zalaegerszeg és a Győri ETO utánpótlás gárdája is. Ennek köszönhetően garántált a magas színvonal. Egyértelműen nehéz dolga lesz a rendező Illés Akadémia együttesének.

Horváth Márk csapatkapitány, Illés Akadémia U11
Szeretnénk megnyerni a tornát. Heti öt edzéssel, sok gyakorlással készültünk, edzettünk. Sokan lesznek kint szurkolni. Amiket gyakoroltunk, szeretnénk viszontlátni. Szeretnénk megnyerni a tornát.

Az V. Rostfa-Kupa szombaton 10 órakor kezdődik majd az Illés Akadémián. Gyorsan pörögnek majd az események: a csoportküzdelmek során négy mérkőzést rendeznek párhuzamosan. A döntőre a tervek szerint délután fél ötkor kerül majd sor.