Szombathelyi Televízió  a SZOMBATHELYI TELEVÍZIÓ videós hírportálja Feliratkozás hírlevélre
Főoldal
Televíziónkról
Műsoraink
Hírek
Médiaajánlat
Elérhetőségek
TV műsor
Galéria
Partnerek
Közérdekű

Pakson is kikapott a Haladás

Adásban volt: 2017. augusztus 9.

Megrendelés DVD-n
adás megrendelése

 megosztás

Negyedik bajnoki mérkőzésén a harmadik vereségét szenvedte el a Haladás élvonalbeli labdarúgócsapata. A szombathelyiek ezúttal a Paksi FC  otthonában kaptak ki 2.0 arányban és ennek köszönhetően visszacsúsztak a tabella tizedik helyére.

A két pocsék formában lévő csapat összecsapásán egészen a 30. percig kellett várni az első valamire való helyzetre, ám ekkor Bartha szenzációs kapáslövése után Királynak hatalmasat kellett védenie. Nem sokkal később a Haladás is megszerezhette volna a vezetést, de Ramos a jobb oldali kapufát találta telibe. A második félidő elején azonban már gólnak is tapsolhattak a nézők: Bertus szöglete után Szabó egészen közelről vette be Király kapuját. A 2:0-ás végeredményt pedig Bartha állította be a 62. percben, amikor egy kipattanó labdát helyzett nagyon okosan a bal alsó sarokba.  

Csertői Aurél - vezetőedző, Paksi FC
“Ahogy telt az idő átvettük a ritmust, átvettük a játékot. A végére egészen jól futballoztunk. A két gólon kívül még kidolgoztunk három-négy nagy helyzetet. Ezeket azért be kellene rúgni, de most a győzelem volt a lényeg hazai pályán.”

A helyzetek alapján a hazai környezetben játszó Paks egyértelműen  megérdemelte a győzelmet. Bár ha 0:0-ás állásnál Ramos lövése a kapufáról nem kifelé, hanem befelé pattan, akkor minden valószínűség szerint másképp alakul a mérkőzés végkimenetele is.

Mészöly Géza - vezetőedző, Szombathelyi Swietelsky-Haladás
“Nagyon fontos lenne, hogy azt a bizonyos első gólt mi rúgjuk. Most a Paks kihasználta, hogy nekik sikerült megszerezniük. Ott volt egy tíz perces rövidzárlatunk és a gólra gólt tudtak szerezni.”

Újabb vereségének köszönhetően a Haladás csapata visszacsúszott a tabella tizedik helyére. A vasiak legközelebb szombaton 18 órakor lépnek pályára bajnoki mérkőzésen, amikor az újonc Balmazújváros együttesét fogadják Sopronban.

2017. augusztus 09.
Hozzászólások

Komment RSS
Hozzászóló neve*
E-mail cím
Hozzászólás*
Biztonsági kód
Ide írja be*
A hozzászólás tárgya és szövege nem tartalmazhat HTML kódot.
A biztonsági kód nem érzékeny a nagy és kisbetűkre.
Az e-mail cím nem jelenik meg a nyilvános felületen.
A hozzászólások tartalmáért felelősséget nem vállalunk.műsoraink - videóval
 
Híradó
Szombathely ma
Hétvége
Aréna
Műhely
Ma-Holnap
Péntektől-péntekig
Medicina
Telezöld
Élet-Forrás
Nyitott ajtók
Suliról sulira
iQor magazin
Vasi Kaleidoszkóp
60 Plusz
Szombathelyi Polgári Esték
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 1.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 2.
Szent Márton nyomában a Szombathelyi Egyházmegyében