Hírek

Parádézott a Falco a Bonn ellen a Bajnokok Ligája keddi csoportmérkőzésén

2019. november 06., 14:22

Gasper Okorn tanítványai sziporkázó játékkal, 32 ponttal múlták felül német vendégeiket. A szombathelyiek közül többen is extra teljesítménnyel rukkoltak elő.

Parádézott a Falco a Bonn ellen a Bajnokok Ligája keddi csoportmérkőzésén

Már az első negyedben éreztették a sárga-feketék a németekkel, hogy ki az úr a háznál. A szombathelyiek 10 pontos előnye a félidő végéig kitartott, ám szünet előtt megrázták magukat a vendégek és 3 pontra jöttek fel. (01:10-) Az utolsó másodpercekben azonban Perl egészpályás szólója, majd Reddic besegítése gondoskodott arról, hogy a Falco 7 pontos előnnyel szusszanhasson.

(01:24-) Fordulást követően Perl triplájával folytatódott a pontgyártás, majd alaposan szétnyílt az olló a csapatok között. A negyed végére már 20 volt közte, 62:42-re ment a Szombathely. (01:41-) Ezt Hooker a negyedik etap elején rögtön egy duplával még meg is fejelte. (01:54-) Hiába azonban a Bonn minden próbálkozása, a sárga-feketéket ezen az estén semmi sem állíthatta meg. (02:04-) Többen is brillíroztak hazai oldalon, köztük Filipovity Márkó, aki 18 pontot termelt, négyszer a triplavonal mögül szerezve kosarat. A végeredmény: Falco - Bonn 91:59. A szombathelyiek győzelmükkel a D csoport 2. helyét foglalják el a Dijon mögött.