Hírek

Párbeszéd Magyarországért Szombathelyen is

2013. március 11., 14:28

Március 6-án a Párbeszéd Magyarországért Párt (PM) több tagja a vasi megyeszékhelyre látogatott, hogy a helyi tagokkal és szimpatizánsokkal megalakítsák az itteni választókerületi szervezetet.

A PM a A Lehet Más a Politika azon kivált tagjaiból alakult, akik akiknek értettek egyet azzal a novemberi kongresszuson elfogadott, majd a januárin megerősített határozattal, ami a szerint az LMP nem működik együtt a többi demokratikus ellenzéki párttal a Fidesz-kormány leváltása érdekében. A PM az elmúlt hetekben folyamatosan szakpolitikai és közjogi egyeztetéseket tartott az Együtt 2014-gyel, a megbeszélésekkel párhuzamosan az ország egyre több választókörzetében sor került a helyi szervezetek megalakulására is.
Szilágyi László országgyűlési képviselő sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a PM párttá alakulásával baloldali értékeket valló zöld politikai közösséget szerveznek, mely igazságos és fenntartható megoldást kínál a 21. század kihívásaira. Bemutatta Östör Dávidot, mint a PM helyi szervezetének ideiglenes szervezőjét, akinek feladata a csoport felépítése, a tagok közös munkájának elindítása.
Vas megye másik két választókörzetében várhatóan várhatóan következő két hétben szintén megalakulnak a helyi szervezetek, így hamarosan megindulhat mindenhol a felkészülés a jövő évi választásokra.

PM sajtó
2013. 03. 08.