Hírek

Radikális változásokat akar a Jobbik

2010. február 19., 18:41
Radikális változást akar a Jobbik Magyarországért Mozgalom az áprilisi választások után. Fiatalok, idősek, sportrajongók, több százan gyűltek össze tegnap a Savaria mozi nagytermében, ahol Pörzse Sándor, a párt egyik képviselője, a Barikád című hetilap főszerkesztője tartott előadást.

A rendezvényen elhangzott: Balassa Péter és Árvai Roland, a Jobbik két jelöltje szerezte meg Szombathelyen elsőként a szükséges számú kopogtatócédulát, így őket már nyilvántartásba vette a választási bizottság. Balassa Péter elmondta: április 11-én le szeretnék zárni az elmúlt 20 évet.

A politikusok elmondták azt is: többször éri olyan vád őket, hogy megosztják a jobboldalt. Pörzse Sándor szerint ez nem igaz, bár van hasonlóság a Jobbik és a Fidesz programja között.

A Jobbik felülvizsgálná az államadósságot, a politikusoknál négy év után vagyonosodási vizsgálatot rendelne el, és megszüntetné az indokolatlan végkielégítéseket. Emelett olyan családi kedvezményeket adnának, amivel gyermekvállalásra ösztönöznék a magyar lakosságot, de felülvizsgálnák a családi pótlék rendszerét is.