Hírek

Rajtra készül a Hali

2010. június 24., 16:32

Hat edzőmérkőzéssel és két felkészülési tornával hangol a Szombathelyi Haladás a július 31-én kezdődő NB I-es bajnoki rajtra. A klubvezetés szerdán tájékoztatta a sajtó képviselőit az új igazolásokról. Az eseményre a Szombathelyi Televízió nem kapott meghívót.

Rajtra készül a Hali

Hétfő délután kezdte meg a hathetes felkészülést a legutóbbi bajnokság nyolcadik helyezettje. Nem kellett sokat várni a szurkolókat érdeklő igazolási hírek bejelentésére. Tegnap délután biztossá vált, hogy további három évre a Haladás játékosa lesz Sipos Norbert és a klubvezetés kétéves megállapodást kötött Molnár Balázzsal is. A korábbi hírekkel ellentétben még itt marad Nagy Gábor, őt klubja, az MTK egy szezonra kölcsönadja Szombathelyre. A szakvezetés a nyári pihenőre is adott egyéni edzésfeladatot a játékosoknak, így mindenki megfelelő állapotban kezdi a munkát. Róth Antal edző azt mondja, még lesz játékosmozgás a csapatban.

Róth Antal - vezetőedző, Szombathelyi Haladás
"Ahogy haladunk előre, ki fog alakulni egy erős keret, és hát egy csapat célkitűzéseit nagyrészt az határozza meg, milyen erős a keret."

A bajnokság július 31-én kezdődik. Addig a csapat komoly ellenfelekkel készül az új szezonra. A programban hat edzőmérkőzés szerepel. Idén is lesz Király Kupa és július közepén egy mosonmagyaróvári négyes tornán is pályára lép az együttes. Egy orsztrák és egy izraeli élvonalbeli csapat is ellátogat Szombathelyre, az első edzőmeccsen jövő kedden az orosz első osztályú Szamara lesz a Haladás vendége.