Hírek

Rendkívül sikeres toborzót tartott a Haladás VSE kézilabdaszakosztálya

2017. szeptember 19., 13:46

A zöld-fehér klub hívó szavára közel ötven gyermek látogatott el a Brenner-iskola tornacsarnokába, hogy sportolni jelentkezzen a megye legnagyobb egyesületébe.

Rendkívül sikeres toborzót tartott a Haladás VSE kézilabdaszakosztálya

Kifejezetten komoly terveket szövegetnek a Haladás VSE kézilabdaszakosztályának háza táján. A zöld-fehér klub kézisei azt szeretnék, hogy egyre több gyermek ismerkedjen meg ezzel a remek sportággal. A létszám növelésének érdekében toborzót tartottak 14 évesnél fiatalabb gyerkőcök részére.

Gál Sándor szakosztályvezető, Haladás VSE
“Tavaly elindítottuk az utánpótlásképzésünket. Fiúknak is, lányoknak is vegyesen. Ennek egy nagyobb lépcsőfoka az, hogy már toborzót is tartunk. Szerencsére sokan jelentek meg. Általános iskolásokat szólítottunk most meg.”

A toborzón közel ötven gyermek jelent meg. Voltak olyanok, akik csak most ismerkednek a kézilabdázás alajaival, de olyanok is akadtak, akik egy ideje már foglalkoznak ezzel a remek sportággal. Az Oladi Általános Iskolába járó Borsi Fanni az utóbbi kategóriába tartozik.

Borsi Fanni
“Nagyon szeretek kézilabdázni és már egy éve csinálom. Nagyon szeretnék eljutni a Haladás arénájába.”

A gyerekek zöme a szüleivel érkezett a Brenner-iskola sportcsarnokába. Az anyukák, apukák nagy örömmel hozták csemetéiket a toborzóra.

Németh Klára
“Nagyon régóta szeretett volna a kisfiam kézilabdázni. Ezért nagyon megörültünk annak a lehetőségnek, hogy ezen a mai délutánon részt tudunk venni. Nagyon fontosnak tartom, hogy a gyerekek sportoljanak. A kézilabda pedig remek lehetőség arra, hogy ezt meg tudjuk valósítani.”

A Haladás VSE folyamatosan várja a kézilabdázni vágyó gyerekek jelentkezését. Hétfő délutánonként 15 órától a Brennerben tudják megnézni az edzéseket, míg e-mailben a titkarsag@haladasvse.hu címen lehet érdeklődni a lehetőségek felől.