Hírek

Seres Mária Szombathelyen

2010. április 07., 10:06
Büszke arra, hogy sikerült összegyűjteni a kopogtatócédulákat, és először indulhatnak az országgyűlési választásokon - mondta keddi sajtótájékoztatóján Seres Mária, a Civil Mozgalom elnöke. A szervezet esélylatolgató találkozóra invitálta a lakosságot és a sajtó képviselőit.
Seres Mária Szombathelyen


Ez a választás mérföldkő a Civil Mozgalom életében, és büszkék vagyunk rá, hogy letettünk valamit az asztalra - mondta Seres Mária keddi sajtótájékoztatón. Hangsúlyozta: míg a többi pártnál hatalmas pénzösszegek mentek el a kampányra, addig a Civil Mozgalom számára kínlódás a pénztelenség, de ez a függetlenségük alapja.

"Ha az 5 %-ot elérjük, sokan fognak örülni, és ha nem érjük el az 5 %-ot, sokan fogják sajnálni, miért nem tudtak erről, miért nem segítettek."

Seres Mária szerint a Civil Mozgalom jelöltjei eddig is a közösségért dolgoztak, és mindenki fel tud már mutatni valamit. Úgy fogalmazott: jó volna, ha a pártok végre tudnának együtt dolgozni. Seres Mária hozzátette: legalább 3000 szavazat kellene jelöltenként, hogy a parlamentbe kerüljenek, de ha nem sikerül, az önkormányzati választásokon akkor is ott lesznek.