Hírek

Simán győztek a Haladás futsalosai a Kecskemét ellen

2019. szeptember 17., 14:25

Döcögősen indult, de végül sima hazai diadalt hozott a Haladás és a Kecskemét élvonalbeli futsal mérkőzése. Juanra tanítványai az első félidőben még nem találtak fogást az újoncon, a másodikban azonban beindult a Hali-henger, és 6 góllal győztek a szombathelyiek, akik változatlanul a tabella 3. helyét foglalják el.

Simán győztek a Haladás futsalosai a Kecskemét ellen

Meglepő módon az első félidő még egyetlen találatot sem hozott. Szünet után azonban a 22. percben Dróth révén kezdetét vette a gólszüret Haladás-módra. 3 perccel később egy hazai sarokrúgást követően Simic is kapuba talált. Nem sokat kellett várni az újabb gólra - már a vendég térfélen letámadt a Hali, Rutai lába földbe gyökeredzett, majd a Vas Ádámtól induló sakk-matt játék végén Hajmási növelte 3-ra a szombathelyi előnyt. 31. perc: Dróth kíméletlen bombájával pókhálózta ki a hosszú alsót - 4:0. 2 perccel később Sipos Gergő senkitől sem zavartatva passzolta a labdát a kecskeméti kapuba, 5:0. A végeredményt egy újabb Sipos-gól állította be - Haladás-Kecskemét 6:0.

Vas Ádám - játékos, Haladás VSE
"Sajnos az első félidőben egy kicsit görcsösek voltunk, és úgy éreztem, hogy a csapat nagyon fáradt volt, aztán hál'Isten a 2. félidőben betaláltunk és utána jöttek a nagyobbnál nagyobb helyzetek, és hál'Isten egy 6:0-ás végeredményt tudtunk zárni. Nagyon örülök, hogy kapott gól nélkül zártuk ezt a mérkőzést."

A nagyarányú vereség ellenére helytállt a bajnoki ezüstérmes ellen a Kecskemét gárdája.

Móra Viktor - játékos, SG Kecskemét Futsal
"Még nem játszottunk itt, nyilván az eredmény nekünk nem tetszik, talán reális eredmény született. Az első félidőben nagyon büszke voltam a csapattársaimra, magunkra, a második félidőben azért úgy gondolom, hogy a kettőnk közötti különbség az kijött."

A Haladás legközelebb szeptember 30-án lép újra pályára bajnoki mérkőzésen az eddig nyeretlen Veszprém otthonában.