Hírek

Simán nyertek a szombathelyi futsalosok az Aramis ellen

2019. november 06., 14:21

Az Aramis is fejet hajtott a Haladás előtt a férfi élvonalbeli futsal bajnokság legutóbbi fordulójában. Dróth Zoltánék hazai pályán sima, 5:0-s győzelmet arattak a vendégek ellen.

Simán nyertek a szombathelyi futsalosok az Aramis ellen

A papírformának megfelelően az első perctől domináltak a hazaiak. (00:29-) Gerencsér révén már a 33. másodpercben megszerezte a vezetést a Hali. (14:35-) 7 percet kellett várni a következő találatra: Luis García is megzörgette Soós ketrecét.

A félidő utolsó pillanataiban a szombathelyiek spanyol légiósa újfent mattolta Soóst, így 3:0-s Haladás-vezetésnél vonultak pihenőre a csapatok.

Térfélcserét követően sem változott a mérkőzés képe, a vendégek kontrajátékra rendezkedtek be. A 23. percben Horváth Péter szépségdíjas találatával már 4:0-t mutatott az eredményjelző.

A kegyelemdöfést Dróth adta meg az Aramisnak a 37. percben, kialakítva ezzel a végeredményt: Haladás - Aramis 5:0.

Horváth Péter - játékos, Haladás VSE
"Az Aramis egy fiatal csapat, úgy vártuk, hogy nehéz lesz a mérkőzés, ők egy küzdős, hajtós, futós csapat és ezt is mutatták a pályán. Az első percben gólt szereztünk, ez kellett ahhoz, hogy egy kicsit simább legyen a mérkőzés. Jól használtuk ki a helyzeteinket és én azt mondom, hogy nagyon jó volt, hogy 0 góllal lehoztuk a mérkőzést, ez a csapat erejét mutatja."

A szombathelyiek szerda este Magyar Kupa meccset játszanak a PTE PEAC otthonában Pécsett, bajnokin pedig hétfőn 18 óra 30 perctől Debrecenben lépnek pályára Juanra tanítványai.