Szombathelyi Televízió  a SZOMBATHELYI TELEVÍZIÓ videós hírportálja Feliratkozás hírlevélre
Főoldal
Televíziónkról
Műsoraink
Hírek
Médiaajánlat
Elérhetőségek
TV műsor
Galéria
Partnerek
Közérdekű

Söpréssel jutott a férfi élvonalbeli kosárlabda bajnokságának döntőjébe a Falco

Adásban volt: 2019. június 11.

Megrendelés DVD-n
adás megrendelése

 megosztás

A szombathelyiek a címvédő Szolnok csapatát búcsúztatták a három nyert mérkőzésig tartó párharc során. A vendégek tartalékos összeállítással érkeztek a harmadik felvonásra és csak egy félidőn keresztül tudták megnehezíteni a vasi sárga-feketék dolgát.

Mintegy 2800 néző volt kíváncsi Falco-Vulcano Energia KC Szombathely harmadik elődöntő mérkőzésére. 0:01-  Gasper Okorn tanítványai az erősen tartalékos Szolnoki Olaj csapatát

fogadták az Aréna Savariában. 0:55- A vendégektől több kulcsjátékos valamint a junior korú kosarasok is hiányoztak, így már a kezdőötös sem volt megszokott. 3:01- Ennek ellenére jól kezdte a találkozót a Szolnok és sokáig fej-fej mellett haladtak a csapatok. 13:06- Majd az ifjú Pallai pontjaival mínusz négyre zárkozott az olaj a negyed végére. 19:22- A folytatásban sem változott a játék képe. Ha a Falco triplát szerzett, a vendégek is betaláltak a hárompontos vonalon túlról. 38:35- és 39:10- A pattanásig feszült hajrában aztán Curry rázta meg magát és egy hatalmas zsákolással állította be a szünetben az 51-49-es állást. 42:23- Jót tett a pihenő a szombathelyi kosarasoknak, mert fordulás után már az történt a pályán, amit a hazai szurkolók valamint a vezetőedző is látni szeretett volna. 43:39- Váradiék könnyed kosarakat szereztek, védekezésük pedig kellően masszív volt. 48:50- Alekszics mester még időkéréssel próbálta megzavarni a sárga-feketék játékát, hiába, mert ekkor már húsz pontos volt a differencia. 1:00:00- A végére már csak a különbség volt kérdéses. 1:11:51- A 102-75-ös végeredménynek köszönhetően a Falco 3-0-ás összesítéssel jutott a fináléba.

Darrin Govens - játékos, Falco-Vulcano Energia KC Szombathely
Nem játszottunk jól a találkozó elején, de a második félidőben belejöttönk és csapatként, jól játszottunk. A vezetőedzőnk remekül felkészített minket a párharcra és most már ott vagyunk a döntőben.

A Falco szimpatizánsok örömét fokozhatja, hogy a szombathelyiek egy hetet pihenhetnek a fináléra. Az ellenfél kiléte még kérdéses, hiszen az Egis Körmend - Pécs elődöntőben szerda esete játsszák az ötödik, mindent eldöntő találkozót. A finálé első felvonására szombat este kerül sor.

2019. június 11.
Hozzászólások

Komment RSS
Hozzászóló neve*
E-mail cím
Hozzászólás*
Biztonsági kód
Ide írja be*
A hozzászólás tárgya és szövege nem tartalmazhat HTML kódot.
A biztonsági kód nem érzékeny a nagy és kisbetűkre.
Az e-mail cím nem jelenik meg a nyilvános felületen.
A hozzászólások tartalmáért felelősséget nem vállalunk.műsoraink - videóval
 
Híradó
Szombathely ma
Hétvége
Aréna
Műhely
Ma-Holnap
Mélylégzés
Rendszerváltók
Medicina
Telezöld
Élet-Forrás
Nyitott ajtók
Zsidó Mozaik
Civil Idő
Suliról sulira
iQor magazin
Vasi Kaleidoszkóp
60 Plusz
Generációnk
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 1.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 2.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 3.
Szent Márton nyomában a Szombathelyi Egyházmegyében