Hírek

Sötét felhők gyülekeznek a Haladás VSE röplabda szakosztálya felett

2020. május 19., 19:03

Az önkormányzat megvonta a támogatást, így a legmagasabb osztályban töltött két szezon után még az is kérdéses, hogy egyáltalán lesz-e a Halinak profi röpicsapata a következő idényben. A bajnokság lezárása után az előző hónap végén a játékosok és a stáb szerződése is lejárt, mára pedig hivatalossá vált, hogy a vezetőedző, Leiszt Máté távozik Szombathelyről és az MTK-nál folytatja, ahol pályafutását kezdte.

Sötét felhők gyülekeznek a Haladás VSE röplabda szakosztálya felett

A telefonnál: Leiszt Máté - korábbi vezetőedző, Haladás Szombathely
"Viszonylag gyorsan sikerült megállapodnunk és jó közös munkát kezdeni az MTK-nál. Nyilván ugye ehhez hozzátartozik az is, hogy Szombathelyen már nem láttam lehetőségét annak, hogy folytassuk a közös munkát azokkal a feltételekkel, amik most adottak.”

“Vártam én is viszonylag sokáig, hogy hogyan alakul a helyzet Szombathelyen, aztán végül így döntöttem.”

A fiatal tréner tavaly nyáron a Békéscsaba együttesét hagyta ott a Haladás kedvéért és nagyon hálás a szombathelyi klubnak, amiért bizalmat szavazott neki vezetőedzőként.

A telefonnál: Leiszt Máté - korábbi vezetőedző, Haladás VSE
“Csak jó emlékekkel fogok eljönni Szombathelyről. A csapattal is nagyon jó munkát végeztünk, jó kapcsolatot alakítottam ki mindenkivel. Mindig jó szívvel fogok visszagondolni erre az időszakra, és mégegyszer elmondom, hogy köszönöm szépen mindenkinek a munkáját, aki ebben az egészben részt vett.”

Leiszt Máté irányításával a Hali röplabdacsapata két győzelmet aratott újoncként a női Extraligában.