Hírek

Strandröplabda-bajnokság volt Szombathelyen

2011. július 12., 16:56

A hétvégén a szombathelyi Tófürdőn rendezték meg a városi és megyei strandröplabda-bajnokságot. A jelentkezők páros, valamint mix kategóriákban léphettek pályára.

Strandröplabda-bajnokság volt Szombathelyen

Hőségriadó ide avagy oda, a röplabda szerelmesei ezúttal is szép számban gyűltek össze a Tófürdő forró homokján. Bár az is igaz, hogy sok szombathelyi sportoló inkább a Siófokon megrendezett versenyt választotta, már csak a Balaton miatt is.  Ám a Városi  Szabadidősport Egyesület és a Megyei Röplabda Szövetség rendezőinek így sem volt okuk panaszra.

Halász Zoltán szervező
A bajnokság iránt olyan közepes az érdeklődést mondhatunk idén. A szombati mérkőzések remekül sikerültek: öt vegyespáros csapat volt és hét férfi páros csapat.

A  vasárnapi mix versenyre is érkeztek  nevezések. A két női, illetve két férfi röplabdázóból álló csapatokat leginkább családok, vagy baráti körök állították ki.

Csercsics Barbara
Egész télen és így év közben is játszunk teremben röplabdát és ezért nyáron mindig kijövünk eltölteni az időt kellemesen és hasznosan. A jó társaság és a jó hangulat miatt.

A mérkőzések mind a szombati,mind pedig a vasárnapi játéknapon remek hangulatban zajlottak.