Hírek

Szeméremsértő férfit fogtak el

2013. szeptember 03., 18:33

A Sorok utcában szólított le egy kislányt. Végül egy 71 éves férfi ejtette foglyul az elkövetőt. A 32 éves zalaegerszegi férfi jelenleg őrizetben van.

Szeméremsértő férfit fogtak el

"Nagyon elszomorító tényleg. A szülőknek át kell gondolni, hogy a gyerekeket egyedül engedik, kísérettel."

A szülők többsége csak délután tudta meg, hogy mi történt. Közvetlenül az iskola mellett mutatta meg nemi szervét a férfi egy 10 éves kislánynak.

Horváth Csongor
Elkezdett futni, meg sikoltozni, aztán az osztályterembe jött utána az anyukája.

Az iskola azonnal értesítette a rendőrséget, akik perceken belül nyomába eredtek a szeméremsértőnek.

"Rendőrök futkoztak, szirénáztak. Mondták, hogy egy fiatal embert keresnek barna nadrágban és drapp felsőben."

Az akció láttán többen az utcára mentek, hogy megtudják, mi történt. Ahogy ennek a cukrászdának a tulajdonosa is. Később kiderült, pont hozzá rohant be az elkövető, hogy átöltözzön.

Nagy Elemérné
A ruháját itt hagyta, átöltözött fehérbe, és elment. - 9.26 az egyik lánynak fel akarta venni a farmerját, csak nagyon szűk volt, és azt bedobta a mosdóba.

A cukrászdából a férfi már fehér pólóban és alsónadrágban menekült tovább. Befutott egy másik házba is a közelben.

"Legnagyobb megdöbbenésemre egy idegen férfi jött velem szemben az én hálószobámból."

A 71 éves férfi – azt kérte, ne mutassuk az arcát - maga is meglepődött lélekjelenlétén, ugyanis megragadta az elkövetőt, és kituszkolta a teraszra.

"Hogy-hogy nem, én letepertem... Igen rátérdeltem, nyomtam. Közben a szomszédban építkeztek, kiabáltam, hogy fiúk segítsetek. De hál'isten a rendőrök már a nyomában voltak, és láttam őket, jöttek is be ketten. - 14.06 és le is kapták, meg el is vitték, gyorsan."

A bejelentés után mindössze 20 perccel így elfogták a 32 éves M. Lórántot. A rendőrség szeméremsértés és más bűncselekmények gyanúja miatt indított ellene eljárást.Ilyen eset nem először fordult elő Szombathelyen. Fontos, hogy a szülők felhívják gyermekeik figyelmét arra, ha ilyet tapasztalnak, azonnal kérjenek segítséget.