MNB
MNB - 2

Hírek

Színházi évadnyitó a Fő téren

2014. szeptember 08., 15:15

Különleges évadnyitóval várta a szombathelyieket hétvégén a Weöres Sándor Színház. A bemutatókra korábban az interneten lehetett szavazni, szombaton pedig a színészek és a színházi munkatársak a Fő téren „élőben” népszerűsítették a következő évad darabjait.

Színházi évadnyitó a Fő téren

A szelíd teremtés, az Én és a kisöcsém, a Parasztopera Szombathely, A hülyéje, a Hosszú út az éjszakába, a Vitéz Mihály, a Sweet Charity és A király mulat című bemutatókra hívták fel meglepő és vidám ötletekkel a figyelmet a társulat tagjai.

Kovács Zsuzsa,ügyelő
Mi a király mulat című előadást népszerűsítjük, aminek a bemutatója az évad végén lesz. Mindenkit várunk szeretettel, mert a király mulat, tehát mulassanak velünk!

A szemerkélő eső ellenére sokan elfogadták az invitálást a rendezvényre, amelynek több célja is volt.

Jordán Tamás, igazgató, Weöres Sándor Színház
Legyen egy olyan kampány, ami a színházat népszerűsíti, kedvet csinál hozzá és bérletvásárlásra ösztönöz.Ez az alapvető cél, s az is, hogy a szezon úgy kezdődjön, hogy abban a közönség is részt vesz.Tehát nem egy szűk körű társulati üléssel, hanem egy Fő téri banzájjal, aminek már az aurája is nagyon jó!

A fellépők végül - Koltai Róbert vezényletével- látványos, közös fináléval búcsúztak a nyilvános évadnyitó közönségétől.