Szombathelyi Televízió a SZOMBATHELYI TELEVÍZIÓ videós hírportálja
          Hírlevél:      
• név • email cím
Főoldal
Televíziónkról
Műsoraink
Hírek
Médiaajánlat
Elérhetőségek
TV műsor
Galéria
Partnerek
Közérdekű

Szoros meccsen előnyben az Alba

Adásban volt: 2017. június 14.

Megrendelés DVD-n
adás megrendelése

 megosztás

Nagy küzdelemben 86:77 arányú vereséget szenvedett a Falco kosárlabdacsapata az Alba Fehérvár otthonában. Így a székesfehérváriak 2:1-re vezetnek a három győzelemig tartó bajnoki döntőben.

Remekül kezdte a páros csata harmadik mérkőzését a Falco kosárcsapata: a szombathelyiek az első negyed végén már 26:15-re vezettek az Alba Fehérvár otthonában. A második etapban viszont a hazaiak szép lassan ledolgozták a hátrányukat és a félidő utolsó pillanatában szerzett duplának köszönhetően a nagyszünetre már ők vonulhattak egy pontos előnnyel. A térfélcsere után nagyon hamar elhúzott az Alba, de a negyed végén Váradi triplájával feljöttek a sárga-feketék 63:58-ra. Az utolsó tíz percben a Falco végig Kellerék nyomában járt, de a kritikus pillanatokban rendre a hazaiak találtak be, így végül ők nyerték meg a mérkőzést 86:77 arányban.

Tóth Norbert - kosárlabdázó, Falco-Vulcano Energia KC
“Szeretnék gratulálni az Albának, mert ma náluk voltak azok a nüanszok, melyek az első meccsen nálunk voltak. nagyon büszke vagyok a csapatra, mert felálltunk egy hazai vereség után. Nagyot küzdöttünk, ma a döntő szituációkban az Alba jobb megoldásokat választott.”

A mérkőzésen kivételesen az Alba Fehérvár magyar játékosai nyújtották a legjobb teljesítmény. Lóránt Péter és Keller Ákos szinte ellenállhattlan volt mindkét gyűrű alatt és ezzel döntő szerepet vállaltak csapatuk sikerében.

Keller Ákos - kosárlabdázó, Alba Fehérvár
“Ez volt a forgatókönyv a második félidőben, hogy többször elhúztunk 6-8 ponttal, onnan pedig mindig visszajöttek egál környékére. nagyon örülök, hogy ilyen energikusan tudtunk játszani a második félidőben, mert az elsőben kicsit akadozott a játékunk. Főleg támadásban.”

Az Alba Fehérvár jelenleg 2:1 arányban vezet a három győzelemig tartó bajnoki döntőben. A két csapat legközelebb pénteken 18 órakor találkozik egymással az Aréna Savariában. A mérkőzést az M4 sportcsatorna élőben közvetíti.

2017. június 14.
Hozzászólások

Komment RSS
Hozzászóló neve*
E-mail cím
Hozzászólás*
Biztonsági kód
Ide írja be*
A hozzászólás tárgya és szövege nem tartalmazhat HTML kódot.
A biztonsági kód nem érzékeny a nagy és kisbetűkre.
Az e-mail cím nem jelenik meg a nyilvános felületen.
A hozzászólások tartalmáért felelősséget nem vállalunk.műsoraink - videóval
 
Híradó
Szombathely ma
Hétvége
Aréna
Műhely
Ma-Holnap
Péntektől-péntekig
Medicina
Telezöld
Élet-Forrás
Nyitott ajtók
Suliról sulira
iQor magazin
Vasi Kaleidoszkóp
60 Plusz
Szombathelyi Polgári Esték
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 1.
A Szombathelyi Egyházmegye kincsei 2.
Szent Márton nyomában a Szombathelyi Egyházmegyében