Hírek

Sztárcsapatot vert a Hali (Összefoglaló)

2010. augusztus 02., 16:15
A Bundesliga 3. helyezett csapatát győzte le 2:1-re a Haladás szombaton. A Werder Bremen ugyan nem a legjobbjait állította csatasorba, ám így is jó néhány válogatott labdarúgót nevezett a barátságos mérkőzésre Thomas Schaaf, a német csapat vezetőedzője.
Sztárcsapatot vert a Hali (Összefoglaló)

A közös fotó is jelezte, hogy barátságos mérkőzésről van szó, ugyanakkor mindkét együttes komolyan vette az összecsapást. Az első percekben már veszélyben forogtak a kapuk. A 8. percben Oross egy remek kiugratást kapott, a kínálkozó lehetőséget pedig könyörtelenül kihasználta a támadó. A vezető gól után fölényben futballozott a hazai együttes és ezt újabb gólra tudta váltani a Csertői legénység. Oross nagyszerűen indította Nagy Gábort, aki remekül húzta el a labdát a kijövő Mielitz mellett és az üres kapuba lőtte a Haladás 2. gólját.

A 2. játékrészben már inkább a Haladás térfelén pattogott a labda, és most a vendégek váltották mezőnyfölényüket gólra. Almeida lövése Tóth Péteren változtatott irányt, megtévesztve Rózsát. A szépítő gól után mindkét tréner lehetőséget adott a bizonyításra a kispadon ülőknek is. A Haladás kapuját az ifjú Mursits az utolsó percekben bravúrral hárította, így a hazaiak 2:1-es győzelmet könyvelhettek el a négyszeres német bajnok és hatszoros német kupagyőztes ellen.

Csertői Aurél - vezetőedző, Szombathelyi Haladas
"Egy német 3. helyezett ellen minden csapat örül a győzelemnek."

A szombathelyiek a hétvégén kezdik meg a 2010-2011-es bajnokságot. Az ellenfél az ősi rivális Zalaegerszeg lesz. A mérkőzést vasárnap 15 órától közvetítjük felvételről.