Hírek

Társadalomismeretből elégtelen

2011. június 24., 15:09
Társadalomismeret tantárgyból elégtelent kapott a tanév végén a szombathelyi városvezetés - Horváth Zoltán, az LMP képviselője ma újságírók jelenlétében, a Szent-Györgyi Albert Középiskola előtt töltötte ki a Fidesz-KDNP bizonyítványát.
Társadalomismeretből elégtelen
A héten az iskolákban lezárták a tanévet, ezért kapta meg ma a szombathelyi városvezetés is a jelképes bizonyítványt. Egyetlen tantárgyból, társadalomismeretből kapott érdemjegyet a Fidesz-KDNP. Az elégtelent az LMP képviselője írta be.
"A tanuló továbbhaladása: pótvizsgára javasoljuk. "
Horváth Zoltán azt mondta, bár márciustól megélénkült a helyi társadalom, szavukat a városvezetés nem vette figyelembe. Az iskolabezárás, az iskolaösszevonások és az igazgatóváltások kérdésében számos közösség hallatta tiltakozó hangját az interneten és az utcán is, de a döntéshozók nem egyeztettek velük. A képviselő ide sorolta a szakszervezeti tüntetést és a kutyamenhely érdekében szervezett demonstrációt is. Horváth Zoltán azt mondta, a most kapott elégtelen érdemjegy után a nyáron a városvezetés felkészülhet a javítóvizsgára.