Hírek

"Tiszta és egyenes beszédet!"

2011. május 13., 10:43
"Tiszta és egyenes beszédet!" mottóval országjárásba kezdett Mesterházy Attila. Az MSZP elnöke ma Szombathelyre látogatott, és kihelyezett választmányi ülésen beszélt a párt terveiről. Elsődleges céljuk növelni a támogatottságukat, és alternatívát nyújtani az Orbán-kormányból kiábrándult embereknek.
Tiszta és egyenes beszédet!

A Fidesz támogatottsága csökken, egyre többen érzik, hogy rossz irányba halad az ország - kezdte a sajtótájékoztatót Mesterházy Attila. Az MSZP támogatottsága a biztos pártválasztók körében már 25 százalék körülire nőtt, ezt szeretnék tovább gyarapítani.


Mesterházy Attila - elnök, MSZP
"A következő évnek a feladata lesz, hogy a teljes lakosság körében is növelni tudjuk a támogatottságunkat. Magyarországon egy természetes folyamat zajlik: az emberek kiábrándulnak a kormánypártból."
 
A pártelnök szerint a Fidesz politikája a gazdagoknak és a munkaadóknak kedvez, miközben a szegényeket és a munkavállalókat sújtja. Az MSZP ezeknek a kiábrándult embereknek szeretne alternatívát nyújtani. Kihelyezett választmányi üléseken tárgyalnak az egyes szakterületek problémáiról, a következő téma a mezőgazdaság lesz. Simon Gábor választmányi elnök elmondta, legfőbb céljuk visszaadni az emberek méltóságát, és megvédeni az alkotmányos rendet. Azt ígérte, kormányra kerülésük esetén korrigálják az Orbán-kabinet elhibázott döntéseit. Ipkovich György városi elnök elmondta: javasolták egy olyan komplex hálózat létrehozását, mely a Fidesz-törvények károsultjainak nyújt jogi, pénzügyi segítséget.