Hírek

Több mint 100 érdeklődő vett részt az LUK Savaria Kft. mai nyílt napján

2015. július 02., 17:00

A dinamikusan fejlődő nagyvállalat idén 400 munkavállalóval bővíti létszámát. A gyár ezért most várhatóan többször is kitárja kapuit, hogy az álláskeresők, pályakezdők, vagy munkahelyet váltók megismerhessék a termékeit, a munkakörülményeket és a juttatásokat is.

Több mint 100 érdeklődő vett részt az LUK Savaria Kft. mai nyílt napján

Ennek a nyílt napnak az a célja, hogy lehetőséget biztosítsunk a vállalatunk iránt érdeklődőknek, hogy megismerkedjenek azzal, milyen nyitott pozícióink vannak, ezekre hogy lehet jelentkezni.

Második alkalommal tartott nyílt napot az LUK Savaria Kft. Zsúfolásig megtelt a gyár egyik nagy oktatóterme, olyan sokan jöttek nem csak Szombathelyről, hanem a megye több pontjáról is. Az érdeklődők átfogó képet kaptak a gyár működéséről, az itt készülő termékekről, a dolgozók előtt álló karrierlehetőségről, és a juttatásokról is.

Tasnádi Ernő
Azért jöttem el, mert egy hónappal ezelőtt munkanélkülivé váltam, ez az egyik, másik: szeretnék dolgozni, ezért keresem a lehetőséget. Hallottam erről a Luk-féle nyílt napról, és eljöttem.

Bodorkós Bernadett
Érdeklődöm a cég iránt, valamint, hogy milyen pozíciók, lehetőségek lennének, amit esetleg be tudnék tölteni. És nem utolsósorban ez egy jó karrierlehetőséget is biztosít.

Az 1997-től működő szombathelyi vállalat beszállítója ma már szinte az összes autómárka gyártójának. Az LUK Savaria Kft. idén újabb gyártó- és összeszerelő sorokat helyez üzembe, bővíti a termékfejlesztési osztályt és beindítja az új szerszámüzemét. Ezért folyamatos a létszámbővítés fizikai és szellemi munkakörökben is.

Kenyeresné Vörös Rita személyügyi vezető, LUK Savaria Kft.
Az elkövetkezendő időszakban, tehát az év második felében további 200 munkavállalót veszünk fel. Jelenleg a fizikai területen 60 olyan nyitott pozíciónk van, ahova szerelő vagy gépi forgácsoló munkakörbe veszünk fel munkatársakat.

A nyílt napon az érdeklődők a szimulációs állomásokon kipróbálhatták a szerelést, villáminterjún vehettek részt, és felvételi képességtesztet is kitölthettek. A gyárlátogatás pedig lehetővé tette számukra a nagyvállalat munkakörülményeinek megismerését is.