MNB
MNB - 2

Hírek

Toborzót tartott az LuK

2014. augusztus 28., 16:43

A kuplunggyárban bővítik a termelést, így egyre több munkavállalóra van szükség, ezért igyekeznek minél több érdeklődőt tájékoztatni a gyár karrierlehetőségeiről.

Toborzót tartott az LuK

Sor állt az LuK egyik külső épületénél, itt tartottak csütörtökön nyílt napot a leendő munkavállalóknak. Rengetegen regisztráltak és vettek részt a tájékoztatón, alig fértek el a teremben. Állóhelyek is alig voltak. Tartós, megbízható munkahelyet keresnek az érdeklődők.

Miklós Georgina
„Leginkább a munkalehetőség miatt természetesen és mert hallottam róla sok jó dolgot, és szeretném megpróbálni, ha van rá lehetőségem.”

A leendő munkavállalók megismerkedhettek a cég magyarországi történetével és tájékoztatót hallhattak a Schaeffler-csoport többi egységéről is.

Minden korosztályt megcéloztak a nyílt nappal – mondta a „Szolgáltatók” című műsorban Kenyeresné Vörös Rita, az LuK személyügyi vezetője.

Kenyeresné Vörös Rita – személyügyi vezető, LuK Savaria Kft.
„Lehetőséget szeretnénk biztosítani most azoknak az érdeklődőknek, akik még pályakezdők, akik munkaváltás alatt vannak, vagy éppen csak munkahelyet keresnek, hogy betekintsenek a vállalatunk működésébe.”

Jelentős bővítés előtt áll a szombathelyi üzem, ezért szükséges a létszámbővítés – emlékeztetett a személyügyi vezető.

Kenyeresné Vörös Rita – személyügyi vezető, LuK Savaria Kft.
„A kéttömegű lendkerékgyár területén új sort fogunk kapni, ebben az évben, várhatóan a jövő évben is. A kuplunggyár területén, egyes termékeinknél a darabszámot fogjuk növelni, tehát a megrendelők nagyobb érdeklődéssel vannak a termékeink iránt, illetve az eddig megszokott 15 műszak helyett 16-18 műszakban fogunk dolgozni.”

Az LuK szombathelyi üzemében folyamatos a bővítés: még idén új gyártósort építenek be és a következő két évben sorban érkeznek a gépek a kuplunggyárba.