Hírek

Tovább robog a futsalos Hali expressz

2019. november 13., 14:15

Az NB I-es futsal bajnokság legutóbbi fordulójában Debrecenbe látogattak Dróth Zoltánék és - az Aramis elleni mérkőzéshez hasonlóan - ezúttal is magabiztos győzelmet arattak Elek Gergő tanítványaival szemben.

Tovább robog a futsalos Hali expressz

A DEAC 3 meccses győzelmi szériájának vetett véget a Kecskemét gárdája az előző játéknapon, a Haladás pedig 5:0-ás zakóval küldte haza az Aramist. Bravúrra készültek a cívisvárosban. (22:20-) Az egyre inkább formába lendülő Luis García már a 2. percben beköszönt, megadva ezzel a mérkőzés alaphangját. (33:06-) A félidő derekán Tóth szánta el magát messziről, ám lövését magabiztosan fogta Sásdi. A labda újbóli játékba hozatalát követően 1-2 húzással olyan sakk-matt helyzetet dolgoztak ki a vendégek, amit Garcíának csak be kellett gurítania a kapuba - 0:2. A DEAC szellős védekezése nem sok jót ígért a hazaiak számára.

Szünet után egy sebességfokozattal feljebb kapcsolt a Haladás és átgázolt ellenfelén. (01:31:00-) Egy újabb szépségdíjas akció végén Horváth Péter találatával már 3-mal mentek a vasiak. (01:37:10-) Hiába a debreceniek vészkapus taktikája - egy óvatlan labdavesztésüket Dróth azonnal büntette. (01:42:20-) Az utolsó percben ismét a Haladás 22-es bombázója volt eredményes: Simic pazar passzát Dróth zudította a kapuba, megszilárdítva ezzel első helyét - 16 találattal - a góllövő listán. A végeredmény: DEAC - Haladás 0:5.