Hírek

Továbbra is parádés formában van a Viktória FC női labdarúgócsapata

2016. október 19., 17:00

A szombathelyiek ezúttal az Újpest otthonában nyertek 6:0-ra és a bajnoki címvédő Ferencváros mögött a második helyet foglalják el a tabellán.

Továbbra is parádés formában van a Viktória FC női labdarúgócsapata

Bár Heike Manhart személyében az egyik legjobb játékosa hiányzott a Viktóriának Újpesten, így is remek játékkal kezdtek a szombathelyiek. Csordás Csaba együttese bő fél óra alatt négyszer is betalált a fővárosiak kapujába. Siklér kétszer, míg Szakonyi és Kun egyszer-egyszer zörgette meg Gálik hálóját. A 4:0-ás vasi vezetésről kezdődő második félidőben semmit sem változott a játék képe. A vendégek zsinórban vezették veszélyes támadásaikat, melyekből kettőt góllal is zártak. Így összességében 6:0-ás győzelmet aratott a Viktória a fővárosi lila-.fehérek otthonában.

Siklér Kinga labdarúgó, Viktória FC
“Tudtuk, hogy nem lesz egy egyszerű mérkőzés az előző mérkőzésből is kiindulva. Tudtuk, hogy a védekezésre fog összpontosítani az Újpest. Szerencsére az első gól után sikerült további gólokat is szereznünk.”

A vasi gárda a vártnál jóval magabiztosabb győzelemmel tudta le az újpesti vendégjátékát. Csordás Csaba tanítványai ezúttal nem tékozolták el a lehetőségeiket, így pedig sokat javítottak a gólarányukon is.  

Csordás Csaba vezetőedző, Viktória FC
“Nagyon boldog vagyok, mert megszereztük a három pontot. nem is akárhogyan. Az Újpest már bizonyította, hogy hazai pályán tud kellemetlenségeket okozni. nagyon elégedett vagyok, hogy most több gólt is tudtunk rúgni.”

A Viktória FC újabb sikerének köszönhetően már 19 ponttal rendelkezik, amivel a bajnoki címvédő Ferencváros mögött a második helyen állnak a szombathelyiek. Csordás Csaba együttese legközelebb október 30-án vasárnap lép majd pályára, amikor az MTK együttesét fogadja.