Hírek

Továbbra is veretlen az Admiral-Hali az Arena Savaria-ban

2011. november 15., 19:23

Negyedik hazai bajnoki mérkőzésén a negyedik győzelmét aratta az Admiral-Haladás VSE NB I-es futsal csapata. A vasi zöld-fehérek ezúttal a Rubeola FC Csömör gárdáját verték 8:3-ra.

Továbbra is veretlen az Admiral-Hali az Arena Savaria-ban

A jó szereplésnek meglett az eredménye, ugyanis több mint 500 néző  látogatott ki az Aréna Savariába az Admirál-Haladás VSE-Csömör élvonalbeli futsalmérkőzésre. A népes szurkolótábor nagy örömére a vasiak kezdték jobban a pontvadászat 9. fordulójában lejátszott találkozót: Jáger a 8. percben megszerezte a vezetést. Az öröm azonban nem tartott sokáig, ugyanis a vendégek meglepően jól tartották magukat, és kisvártatva egyenlítettek. Sőt az első félidőt is 2:2-es döntetlenre hozták a csömöriek. A második játékrész elején  Tősér szabadrúgásból elért találata után már 3:2-re vezetett a Vella Orsolya által irányított gárda. Ezzel azonban el is lőtték az összes puskaporukat a vendégek. A folytatásban már csak Hali-találatokat láthatott az egyre lelkesebb publikum. Egle jogosan megítélt büntetőből egalizált, majd egy öngólnak köszönhetően már 4:3 volt a szombathelyiek javára. A hajrában jött a henger: Czeglédi óriási bombája után kettővel mentek a zöld-fehérek, Jáger mutatós találatát követően pedig már hárommal. Az utolsó két percre két Koronczai-gól maradt: mindkettőt szépen kivitelezett akciók végén lőtte a hazai játékos. A 8:3-as győzelemnek köszönhetően az Admirál-Haladás VSE továbbra is a hetedik helyen áll a bajnokságban.

Németh Péter csapatkapitány, Admirál-Haladás VSE
A félidőben kaptunk egy kis fejmosást az edzőnktől. Ez úgy érzem jót is tett a csapatanak, meg rá is szolgált a csapat a fejmosásra. A második félidőben már felszabadultan játszottunk és amit meg tudunk valósítani azt meg is valósítottuk. És szép gólokat is rúgtunk.

A Pálmay Tamás által irányított szombathelyi gárda a bajnokság következő fordulójában a tabella utolsó helyén állomásozó Nagykáta otthonában lép pályára november 21-én este fél 8-kor.