MNB - 2
MNB

Hírek

Túl van műtétein, de még nem döntött a folytatásról Kálmán László

2012. július 12., 17:44

A Falco csapatkapitánya túlesett két műtéten is az utóbbi időszakban. A kitűnő szombathelyi irányító jelenleg gyógyulgat az operációk után és még nem döntötte el, hogy folytatja-e a pályafutását.

Túl van műtétein, de még nem döntött a folytatásról Kálmán László

Kálmán László több mint 20 esztendőn át megúszta komolyabb sérülés nélkül a kosárlabdázást, ám a Falco csapatkapitánya az elmúlt szezon végén már komolyan küszködött  fájó térdével és könyökével. Így a holtidény elején előbb a lábát, majd pedig a kezét operáltatta meg.

Kálmán László csapatkapitány, Falco-SZOVA KC
A térdem az már nagyon jól szuperál. A könyököm egy kicsit most be van gyulladva, de pont ma megyek varratszedésre. Úgy hogy remélem, hogy az orvos talál rá valami gyógymódot,  amivel ez is el fog múlni. De mondom, nem olyan nagy a probléma. Csak érzem azt, hogy feldagadt egy kicsit.

A Falco kosárlabdázója jelenleg pihenéssel tölti napjait. A műtétek miatt teljes semmittevésre van ítélve. Még kedvenc hobbijának, a horgászatnak sem hódolhat. Így viszont marad ideje arra, hogy a jövőjén gondolkodjon.

Kálmán László csapatkapitány, Falco-SZOVA KC
Megmondom őszintén, hogy még nem foglalkoztam ezzel. Most  a sérüléseken akarok túl lenni és tényleg fel akarok 100 százalékosan épülni. Ha majd a testem azt mondja, hogy igen meggyógyult, akkor folytatom. De ha nem így lesz, akkor valószínűleg leteszem a lantot és azt  mondom, hogy nyugodjék békében egy ideig.

Kálmán László még nem döntette el, hogy folytatja-e a Falcóban, viszont Tomiszlav Ivosev már így határozott. A Szeged volt játékosa úgy határozott,  hogy sárga-feketében pattogtat ősztől.  A 22 esztendős erőcsatár az előző szezonban 20,4 pontot és 8,6 lepattanót átlagolt.