MNB - 2
MNB

Hírek

Új csatárral készül a Hali a ZTE elleni rangadóra

2011. augusztus 11., 18:50

Az új csatárral, Goran Vujoviccsal a soraiban készül a Haladás-Sopron Bank labdarúgó csapata a ZTE elleni nyugat-magyarországi rangadóra. A szombati mérkőzésre  azonban nem csak a sportolók,  hanem a rendőrség is készül: útlezárások, forgalom elterelések lesznek.

Új csatárral készül a Hali a ZTE elleni rangadóra

Megérkezett Szombathelyre és már az első edzésen is túl van Goran Vujovics. A montenegrói válogatott támadót Aczél Zoltán vezetőedző a Zalaegerszeg ellen rangadón már pályára is akarja küldeni, persze csak abban az estben, ha a játékos okmányai rendben lesznek.

Aczél Zoltán vezetőedző, Haladás Sopron Bank
Én eléggé régóta vadászok rá:  9-10 hónappal ezelőtt amikor ideérkeztem, akkor is szerettem volna őt leigazolni. Jó játékosnak tartom. Egy jó mentalítású, gyors, tecnikás, gólra érzékeny góllövő csatárról beszélünk.

A Haladás játékosai a Fáy utcai pontszerzésnek köszönhetően némileg vidámabban hangolnak a ZTE elleni találkozóra. Persze az egerszegiekkel vívandó mérkőzésekre helyezéstől függetlenül mindig fokozott becsvággyal készülnek a szombathelyi focisták.

Tóth Péter csapatkapitány, Haladás Sopron Bank
Úgy gondolom minden játékos ilyen rangadókról álmodik: szép számú közönség, jó pálya. Minden adott. Úgy gondolom, hogy az időjárás is jó lesz. Most már jó lenne a Zalaegerszeg ellen eredményesen lejönni a pályáról.

A mérkőzésre a sportolókon, szurkolókon kívül a rendőrség is fokozottan készül. Szombaton 17 és 22 óra között útlezárásokra, forgalomelterelésekre kell számítani a Rohonci úti stadion környékén.