Hírek

Új eredményjelző

2011. július 21., 09:18
Lecserélték a Haladás Rohonci úti stadionjában az eredményjelző táblát. A régi elavult, közel 40 éves szerkezet helyett a szombati bajnoki mérkőzésen már egy szupermodern táblát láthatnak a szurkolók.
Új eredményjelző
Hosszú idő után sikerült lecserélni a Rohonci úti stadionban a régi  eredményjelzőtáblát. Az  új, 24 négyzetméter felületű kijelzőt a zöld-fehér klub vezetőinek reményei szerint sikerül beüzemelni a szombat esti Haladás - Honvéd élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés kezdetére.

Vörös Csaba - technikai igazgató, Haladás-Sopron Bank

A régi tábla tulajdonképpen 1976-ban lett kialakítva. Akkor a vasút szerelte és ráfért már az újítás. Volt egy ilyen lehetőség és ezt a vezetőség megragadta. Reméljük, hogy így az egyik legmodernebb lesz.

Az új eredményjelzőért nem kell pénzt adnia a szombathelyi klubnak, ugyanis egy bartelszerződés keretében reklámlehetőséggel fizetnek a forgalmazó indiai cégnek. A modern készülék rendkívül sok lehetőséget rejt magában: kamerával összekapcsolva alkalmas akár a mérkőzések legizgalmasabb jeleneteinek  visszajátszására is.Az ismétléseknél azonban az MLSZ előírásait is figyelembe kell majd venni. A szombati mérkőzésre kilátogató szurkolók emellett más  változásokat  is megtapasztalhatnak  a Rohonci úton, ugyanis a közelmúltban alaposan megszépült a sportlétesítmény. Lefestették a kerítést, lenyesték a sövényt, valamint rendbe hozták a munkacsarnokot, valamint az edzőpályát is.