MNB - 2
MNB

Hírek

Új igazolásokat jelentett be a Szombathelyi Haladás

2021. január 08., 14:13

Az NB I-ből érkező Dragóner Filip mellett két akadémista, Debreceni Zalán és Kállai Kevin is profi szerződést írt alá.

 

Új igazolásokat jelentett be a Szombathelyi Haladás

Pénteken délelőtt sajtótájékoztatót tartott a Szombathelyi Haladás NB II-es labdarúgó csapata. A zöld-fehérek hivatalosan is bemutatták új igazolásukat, Dragóner Filipet. A 22 éves támadó a Fradiban nevelkedett, majd játszott Nyíregyházán, Mezőkövesden és Szegeden, legutóbb pedig az NB I-es ZTE együttesében szerepelt. A korábbi korosztályos válogatott játékos és a Hali vezetőedzője, Mátyus János vezetőedző már jól ismeri egymást.

Dragóner Filip - labdarúgó, Szombathelyi Haladás
“Nyíregyházán már dolgoztunk együtt, nála lettem először felnőtt játékos. Úgy gondolom, hogy sikeres időszakot töltöttünk el együtt. Ismer engem, én is ismerem őt elég régóta. Tudja, hogy mire lehetek, mire vagyok képes. Ezt én is ki tudom hozni magamból és ő is belőlem.”

Dragóner szerződtetése mellett a Hali továbbá bejelentette, hogy az Illés Akadémia két fiatalja, Debreceni Zalán és Kállai Kevin aláírták első profi szerződésüket a klubbal. Mindkét játékos az ősszel mutatkozott be és megbízható teljesítményt nyújtott a Haladásban.

Kállai Kevin - labdarúgó, Szombathelyi Haladás
“Nagyon örülök neki. A mutatott teljesítményemmel szerintem elégedettek voltak, ezért is kaphattam. Szeretnék segíteni a csapaton, remélem, hogy alapemberré tudok válni majd a csapatban. Ezért meg fogok tenni mindent.”

Az új igazolás, Dragóner Filip másfél, a két fiatal pedig két és fél éves szerződést írt alá a Szombathelyi Haladással.