Hírek

Új ügyvezető a HVSE élén

2011. május 18., 15:26
Tisztújító küldöttgyűlést tartottak kedden délután a megye legnagyobb, s egyben legeredményesebb egyesületénél, a Haladás VSE-nél. A grémium Pintér Zoltán személyében új ügyvezetőt választott, de változás történt az elnöki székben is: Kövér Istvánt Kovács Előd váltotta.
Új ügyvezető a HVSE élén

Tisztújító közgyűlést követő sajtótájékoztatón mutatták be a Haladás VSE frissen megválasztott vezetőit. A megye legnagyobb, legpatinásabb klubjának élén eztán ügyvezetőként az a Pintér Zoltán áll, aki 1979 óta mondhatja magát a zöld-fehér család tagjának. Az egykori birkózó bemutatkozásként kitért programja leglényegesebb elemeire is.


Pintér Zoltán ügyvezető, Haladás VSE
"Mindenféleképppen óriási szerepe van az infrastruktúra növelésének, illetve fejlesztésének. Programom az, hogy a Haladás VSE olyan helyzetbe kell hogy kerüljön, hogy pályázatokon tudjunk részt venni. Ez elengedhetetlen, mivel nem kevés pénzről van szó, ami ide elkel."
 
Az elnöki posztról lemondó Kövér István munkáját a közgyűlés a "HVSE örökös tagja" cím odaítélésével ismerte el. A helyére megválasztott Kovács Eldő nem ismeretlen a Rohonci úton, ugyanis 2005 és 2007 között ügyvezetőként tevékenykedett a zöld-fehéreknél.

Kovács Előd elnök, Haladás VSE
"2005-től egy nagyon nehéz időszak állt a klub előtt, amikor is inkább a gazdasági racionalizálás volt az elsődleges feladatunk. Most szerencsére nincsenek idézőjelben vett gazdasági problémák. Maximálisan a sportolókra tudunk koncentrálni és erre kell mindent fordítanunk. "

A változások a hét tagú elnökséget is érintették. A grémium tagjai mostantól Bokor Zsolt, Kovács Előd, Kovács László, Márkus Erzsébet, Pintér Zoltán, Veréb István valamint Zámbó József. A mandátumok öt esztendőre szólnak.