Hírek

Újabb Haladás igazolások

2020. június 26., 13:07

Simon András és Csilus Tamás személyében két új játékost igazolt a Szombathelyi Haladás. Jagodics Márk Mezőkövesden folytatja.

Újabb Haladás igazolások

A korábbi szerződéshosszabbítások után két új játékos leigazolását jelentette be a Szombathelyi Haladás NB II-es labdarúgócsapata. Kétéves szerződést kötött a klubbal az egykori utánpótlás-válogatott Simon András. A 30 éves támadót 2007-ben a világhírű Liverpool szerződtette az MTK-tól, de tétmérkőzésen nem tudott bemutatkozni az angol sztárcsapatban. Simon később megfordult Spanyolországban és Hollandiában is, majd hazatérve játszott Pakson és Gyirmóton, legutóbb pedig Győrben szerepelt.

Simon András - labdarúgó, Szombathelyi Haladás
“Ez egy nagymúltú klub, a Haladás. Az edző személye is fontos volt. Szeretnék minél jobb eredményeket elérni a Haladással és személyes szempontból szeretnék még bizonyítani.”

A Hali másik igazolása Csilus Tamás, aki három évre írt alá. A 25 éves középpályás a Ferencvárosban mutatkozott be az NB I-ben, a Fradi után Pápán, Kisvárdán, Soroksáron és Nyíregyházán is futballozott, a legutóbbi két idényt Siófokon töltötte.

Csilus Tamás - labdarúgó, Szombathelyi Haladás
“Több verziója, oka is volt ennek a történetnek. Az egyik és legfontosabb az edzői stáb, majdnem az összes tagját ismerem és dolgoztam velük korábban. A másik pedig, hogy valamilyen szinten a zöldhez meg a fehérhez eléggé vonzódom gyerekkorom óta. Ha nem is abban, amiben nagyon szeretnék, de kezdek közeledni a megoldáshoz.“

A stadion egyik skyboxában tartott sajtóeseményen három akadémista: Bokor Bence, Doktorics Áron és Balogh Ferenc is aláírta pályafutása első profi szerződését.

További hír a Haladással kapcsolatban, hogy a sajátnevelésű Jagodics Márk az NB I-es Mezőkövesdhez távozott.